Shampanjaa luomille

On eräs luomiväri, jota olen käyttänyt muistaakseni neljä kappaletta loppuun. Jokainen meikkaava nainen tietää, että luomivärinapin käyttäminen loppuun asti on aika harvinaista. Itse en ainakaan ole koskaan saanut mitään luomiväriä käytettyä loppuun, ennen kuin kohtasin sen täydellisen yksilön.


En siis kehoita teitä kaatamaan shampanjaa silmillenne, mutta shampanjan väristä luomiväriä suosittelen testaamaan. Väri tuntuu sopivan monille, tai ainakin moni asiakkaistani on siihen ihastunut minun lisäkseni. Se minun täydellinen luomivärini on Make-Up Studion Classy Champagne. Jämähdin muutamaksi kuukaudeksi totaalisesti yhteen Sephoran vaaleaan luomiväriin, mutta kun on maaliskuu ja kevät, on aika taas siirtyä shampanjaan.


Tämä luomiväri sopii minkä huulipunan kanssa tahansa, mutta mitä kirkkaampi oranssi puna niin sitä upeammin kummatkin pääsevät oikeuksiinsa. Taidankin kaivaa myös sen kirkkaan oranssin huulipunan laatikon kätköistä.


Onko shampanja tuttu luomivärin sävy itsellesi? Tai mikä on se oma lempparisi?


Nyt suuntaan penkomaan vaatekaappia. Hyppään aamulla kuuden junaan kohti Helsinkiä ja mitä mukavin vapaapäivä onkin tiedossa. Tai miltä teistä kuulostaa kahdet aamiaistreffit samalle päivälle?


Mukavaa huomista teillekin! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät