Something new x2

Vuosia sitten mulla oli turbaani, joka oikeasti ahdisti päänuppia niin pahasti, että luovuin kokonaan yhdistelmästä minä ja turbaani. Kreetalla lomaillessa bongasin kuitenkin useammastakin liikkeestä turbaaneja ja ajatus sellaisen hankinnasta alkoi houkuttamaan. Stradivariuksessa turbaaneja hypistellessäni huomasin hinnan olevan vain vitosen verran ja päädyin kiikuttamaan vaalean turbaanin kassalle. Ajattelin, että vaikka käyttökertoja ei tulisikaan niin sijoitus ei ole kovinkaan kallis.

Eilen päätin pukea turbaanin ensimmäisen kerran niin, että astun ihan ovesta ulos sen kanssa. Turbaani oli täydellisen mukava - se ei kiristänyt lainkaan eikä myöskään hiostanut. Eilisessä postauksessa juttelin Hennesin uusista meikeistä ja valitsemastani ruskeasta huulipunasta. Juuri sitä huulipunaa minulla on nyt näissä kuvissa. Tykkään siitä hirmuisesti, mutta taas päästään tähän ikuisuusongelmaan, että miten tunnen itseni jotenkin niin älyttömän vieraan näköiseksi tummemmissa huulissa. Peilikuvaan olen jo ehtinyt tämän kanssa tottua, mutta näiden kuvien katselu oli outoa.

En kuitenkaan vielä aio luovuttaa tuon ruskean huulipunan suhteen, sillän jotain päivitystä ainaiseen pinkkiin on saatava. Olen yhtä kylmänpinkkiä huulipunaa käyttänyt tänä vuonna kohta kaksi loppuun. Vaihtelun vuoksi aion koittaa taas totutella punaiseenkin huulipunaan, mutta huomenna taidan kyllä luottaa siihen pinkkiin, kun aamusta suuntaan Roosanauha tilaisuuteen.
No nyt on taas sana vapaa - olisko nämä kaksi uutta juttua kannattanut vaan jättää testaamatta tai otanko käyttöön toistekin? 
Ihanaa uutta viikkoa kaikille! ♥


Kuvat: Riikka / Kaksi Yhden Hinnalla
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Riikka,
Joo joo, käyttöön toistekin, hyvältä näyttää 😊 Ja näytti livenäkin 😉
kaksiyhdenhinnalla.com
Anna Käyhkö,
Ei vitsit miten makeita kuvia!
www.lily.fi/blogit/lauantaimurhetytto
camilla,
Turbaani on sopivan erikoinen ja käy sun tyyliin, kuin nenä päähän, mutta olisi liian outo itselleni. 😉
everything-has-beauty.blogspot.fi/
CURIOUSNOORA,
TÄYDELLINEN TYYLI! ♥
curiousnoora.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Hih, kiitos Riikka! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Voi miten ihana kuulla, kiitos Anna! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
No eikä olis, oon niin varma, että sopisi sulle ihan täydellisesti! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,