Sparkling Monday

Aiempaan pariin viikkoon verrattuna on tällä viikolla ohjelma sen verran rennompi, että tuntuu kuin olisin lomalla. Siksi edes maanantai ei tuntunut puuduttavalta maanantailta ja innostuinkin selailemaan kameran muistikorttiani niihin harvoihin kesäisiin hetkiin, joita sinne tänä kesänä ehti tallentua. Kuvia selaillessa tajusin myös sen, että kesäisimmät terassi hetkeni vietin Marsaanan terdellä Helsingissä käydessäni. Näitä hauskoja hetkiä on hyvä muistella syksyn edetessä.

Shampanjaa ei nyt tähän hätään omasta jääkaapista löydy, mutta ajattelin käpertyä sohvalle hömppäohjelmia katsomaan kera kupillisen lämmintä kaakaota. Se sopii hyvin tähän loistavan maanantain fiilikseeni. Sain tänään monta pikkujuttua hoidettua eteenpäin ja se jos mikä saa hymyn nousemaan huulille. Itselleni juuri sellaiset pienet, vain vähän aikaa vievät jutut, kerääntyvät tekemättömäksi vuoreksi ja kun sitä listaa viimein alkaa tekemään niin tajuaa, että miten pöhköä onkaan ollut lykätä näiden asioiden tekemistä niin pitkään. En varmaankaan ole ainut, joka toimii näin pöhkösti?
Ripaus kesää, sitä olisi näissä kuvissa ja niiden myötä toivotankin teille mitä mahtavinta uutta viikkoa! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät