SPRING JACKETS: Fluffy vest and biker jacket

Aloitetaanpa kevättakkikatsaus aina ajankohtaisella bikertakilla. Vaikka kevät on jo vahvasti käynnissä niin lämpötilavaihtelut ovat niin suuret, että ainakaan aamulla ei ihan ohuella takilla tarkene. Tänään lähdin seiskan bussilla kohti Helsinkiä ja siinä kohtaa mittari oli pakkasen puolella. Itse en ainakaan tarkene bikertakilla niin kylmällä.

Monet kuitenkin odottavat hirmuisesti sitä, että saa kaivaa kaapista juuri sen lyhyenmallisen nahkatakin. Muhkea huivi on hyvä ja lämmittävä kaveri bikertakin kanssa, mutta kevätaamun kirpeässä ilmassa se ei välttämättä yksinään riitä. Nahkatakilla tarkenee varmasti kun sen päälle pukee pörröisen ja lämpöisen karvaliivin.

Muuten musta asu saa myös kivasti kontrastia pehmeästä ja haalean pastellinsävyisestä karvaliivistä. Ja liivi todellakin lämmitti ihanasti aamun kirpeässä säässä, jolloin nämä kuvat otettiin. Tänään olisi tehnyt mieli pukea tuollainen liivi villakangastakinkin päälle. Niin kylmästi tuuli Helsingissä puhalsi.
Tässä kohtaa annan kuvien puhua puolestaan ja suuntaan sekoittelemaan jotain silvermömmöä tähän tukkaani. Oikeasti, taas on niin kriisi päällä, joten pitäkää peukkuja, että sekoittelut menee nappiin.
Kivaa torstai-iltaa kaikille! ♥
Kuvat: Anna-Maria / SECRET WARDROBE
Sunnies, ALDO
Lips, H&M (gifted)
Fluffy Vest, By Pia's (loaned)
Biker Jacket, s.Oliver Denim (gifted)
Clutch, Zign (Zalando, loaned)
Shirt, Oysho
Skin Pants, Katri Niskanen (collaboration)
Shoes, Skopunkten

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät