SPRING JACKETS: Hilfiger Denim

Denim, siinä on materiaali johon en luultavasti kyllästy koskaan. Kun mietin viime vuosien pukuetumistani niin aina osa sitä on ollut jokin vaate, joka on denimiä. Niinpä halusin ehdottomasti ottaa farkkutakin osaksi Spring Jackets -postaussarjaa. Ja tämä muuten on tuon postaussarjan viimeisin osa.

Koska kevät on tuonut tullessaan elämääni niin odottamattomia juttuja, että en kyennyt tekemään näitä postauksia putkeen, niin ajattelin vielä ensi viikolla julkaista sellaisen kooste postauksen, jota kautta pääsee tutustumaan kaikkiin näihin postauksiin. Tällä hetkellä tosin sää on niin lämmin, että ulkona istuessa ei takille edes ole käyttöä, mutta en jaksa uskoa (vaikka haluaisinkin) että tämä sää jatkuu elokuun loppuun asti. Viimeistään juhannuksena varmaan saa kaivaa tyyliin toppatakit takaisin käyttöön, jos viime vuosien juhannussää tekee paluun tänäkin vuonna.

Lainasin kuvauksiin Marsaanalta tämän ihanan Hilfigerin farkkutakin. Itselläni on vähän samantyylinen rento farkkutakki Zaralta, jonka ostin pari vuotta sitten. En kuitenkaan ole täysin tyytyväinen siihen ja kaipaisinkin sen rinnalle jotain vähän tummempaa ja vieläkin rennompaa versiota. Viime kuussa yhtä sen tyylistä kokeilinkin Zarassa, mutta oikeaa kokoa ei harmikseni ollut jäljellä. Se olisi ollut kyllä niin täydellinen. Joten etsintä jatkukoon. Ja etsinnässä olisi myös täydellinen oversize bleiseri. Jos tiedätte, että mistä tällaisia yksilöitä löytäisi niin laittakaa ihmeessä kommenttia inboxiin tulemaan tai vaikka kuvaa snäppiin, (reetta_e) olisin superkiitollinen.
Monien kokonaisuuksien kanssa toimiva farkkutakki on mielestäni yhtä tärkeä osa vaatekaappia kuin vaikkapa musta bikertakki. Tai mitä te olette tästä ajatuksesta mieltä?
Mahtia viikonlopun jatkoa kaikille! ♥
 


 Kuvat: Anna-Maria / SECRET WARDROBE 
Sunnies, Lacoste*
Denim Jacket, Hilfiger Denim*
Top, KappAhl*
Pants, Katri Niskanen*
Sneakers, Adidas (gifted)
*lainattu kuvia varten


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Milka,
Aivan mieletön asu!!!
milkainnamaaria.bellablogit.fi
Reetta Ekström,
Ihana kuulla että tykkäät, kiitos kovasti Milka! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/