Spring with Jurlique

Sain kuukausi sitten mahdollisuuden testata Jurliquen tuotteita.
Sarja oli minulle nimeltä tuttu blogeista ja ystäväni Salossa sijaitsevasta liikkeestä, KSM Studiosta.
Kuitenkaan ennen näitä tuotteita en ollut testannut kuin ihanan tuoksuista vartalovoidetta.

Jurlique on laadukas luonnonkosmetiikka sarja, jota kosmetologit käyttävät kasvohoidoissa ja samalla toimivat jälleenmyyjinä. Tuotteiden ruusuiset tuoksut ovat ihania, joten voin vain kuvitella kuinka rentouttavaa olisi olla Jurliquen tuotteilla tehtävässä kasvohoidossa.
Pääset tutustumaan sarjan omiin kotisivuihin tästä.


Kärsin kuivasta ja herkästä ihosta varsinkin kasvojeni suhteen. Säännölliset rutiinit kasvojen hoidossa sekä todella kosteuttavat tuotteet ovat avainasemassa ihoni hoidon suhteen. Kun jotain uutta ja jännää on tiedossa niin yleensä ensimmäisenä sen näkee naamasta. Joku jättifinni tai röpelöinen kuiva kohta saattaa hyökätä yhdessä yössä. Siitepölyaikaan ihoni reagoi myös ja tällä hetkellä toinen poski on ihmeellisen röpelöinen - onneksi on meikit ja rasvat keksitty. 


Sain kaikkiaan viisi erilaista Jurliquen tuotetta testiin. Tuotteiden laadukkuudesta kertoo paljon se, että viidestä tuotteesta kolme on jäänyt pysyvästi käyttööni.
Ruusulta tuoksuva käsirasva tekee kädet niin pehmeiksi ja ihanan tuoksuisiksi. Rasva imeytyy nopeasti eikä tee käsistä yhtää klähmäisiä. Pakkaus on kätevän kokoinen mukana kannettavaksi.
Jokin ruusuvillitys on tainnut saada minut valtaansa - ensin rakastuin ruusulimsaan jota ihanan Julian kanssa maistelin kun treffasimme ihan extempore tässä keväällä Helsingissä. <3
Villitys on lähtenyt sen verran käsistä, että tällä hetkellä mulla on sitä ihanaa juomaa muutama pullo oikein varattuna, koska joku muukin on löytänyt tämän herkun ja se on aina loppu! :D

Yllättäen nämä kaikki kolme Jurliquen lemppari tuotettakin ovat juuri niitä ruusun tuoksuisia.
Kasvovesi on ihanan raikas ja olen välillä pitänyt sitä töissä mukana - kun oikein nuutunut olo iskee olen suihkaissut sitä meikin päälle. Se on sellaista pientä arjen luksusta eikä tosiaan meikki kärsi tästä lainkaan. Viimeiseksi esiteltäväksi jätin sen ehdottoman suosikkituotteeni - kasvoille tarkoitetun hoitavan öljyn. 
Olen jo useamman vuoden ollut koukussa hiuksille tarkoitetuille öljyille sekä aurinkoöljyille. Kasvoille tarkoitettu öljy on ehdoton luksustuote. Sen levittäminen on helppoa ja nopeaa. Iholla ollut kiristävä tunne häviää samantien ja kasvot hehkuvat kauniisti.
Tuote on myös täydellinen auringon kärtsäämälle otsalle, koska se pitää ihon pinnan tavallista rasvaa kauemmin kosteutettuna.

Ovatko Jurliquen tuotteet teille tuttuja? :) 
Mutta nyt suuntaan unille. Tulin pari tuntia sitten Helsingistä ja aamulla olisi lähtö Turkuun tapaamaan muita bloggaajia brunssin merkeissä. Toivottavasti saan napsittua kivoja kuvia päivästä.

Ihanaa viikonloppua kaikille sateesta huolimatta! <3Muistakaahan kannustaa Suomea x2!!
Ps. Ilokseni huomasin tänne ilmestyneen useamman uuden lukijan - lämpimästi tervetuloa kaikille! <3
Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Ekström,
Voi kiitos Reetta ja toivottavasti itsekin ehdit näihin tuotteisiin pian tutustua. <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Kiva jos postaus sai sussa sellaisen fiiliksen aikaan, ette tekee mieli itsekin testata. 😊
Kiitos Sara, ne on kyllä niin rakkaudet ja vielä hyvät jalassakin! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159