Stockholm - old house old style

Nyt on tosiaan helmikuu. Multa tuntuu jääneen koko tammikuu välistä, se vaan meni, muistan edelleen selkeimmin joulukuun ja kaikki ihanat tapahtumat kuun loppupuolelta.
Joulukuussa piipahdin Tukholmassa rakkaan ystäväni luona. Säät eivät suosineet valoisuudella, joten päätimme ottaa asukuvat rappukäytävässä. Näitä kuvia katsellessa iskee haikeus - en tule enää koskaan vierailemaan tuossa samassa osoitteessa.

Mutta Tukholmaan, sinne kyllä varmasti tulee mentyä vielä monen monta kertaa. <3
Sain muuten testattua Tukholman muistiani ja suunnistustaitoja kun Fashion Armyn tytöt lähtivät sinne muotiviikkojen merkeissä ja halusivat pikaiset tärpit siitä, että mistä löytää mitäkin.
Vähänkö tuli hyvä mieli kun pystyi olemaan avuksi ja hekin tykästyivät Tukholmaan kovasti. 

Valaistus ei näissä kuvissa ollut mitään parhaimmistoa - kuvat olivat oikeastaan julkaisukelvottomia. Onneksi sain apua niiden käsittelyssä ja näihin saatin luotua jotenkin "vanha" tunnelma. Oman pään vois toki vielä laittaa vaihtoon, (hiukset olivat niin takussa piposta ja huivista, että epätoivo meinasi iskeä kun tilanteen 10h shoppailupäivän jälkeen tajusin) mutta muuten kyllä tykkäsin tästä asusta kovasti. Täydellisen rento kokonaisuus shoppailupäivälle.


Kuvat: Annimaija / Kuvien käsittely: Murat Mutlu
Pipo, &other Stories / Paita ja Sormus, Bik Bok (Tukholman löydöt)Huivi, Acne Studios, Canada / Laukku, MulberryMekko, H&M / Rannekorut, Aldo & Kenneth Jay LaneSukkahousut, Wolford / Kengät, Bianco (saatu)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Annika,
Heippa Reetta! Sulle olisi mun blogissani haastetta: http://ihkaoma.blogspot.fi/2014/02/yksitoista.html 😊
www.blogger.com/profile/158090343408773153
Reetta Ekström,
Kiitos Annika, kävinkin sulle jo kommaamassa ja ehdottomasti otan haasteen vastaan. <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Anonymous
,
Osaatko sanoa, onko tuon ihanan Acnen huivin sävy light pink (vai light beige)?
Reetta Ekström,
Toki pystyn sinua auttamaan, toi huivi on se light pink uudesta mallistosta. 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159