Suloinen Syster P

Se oli ehkä tämän syksyn kaunein aamu kun pari viikkoa sitten suuntasin aamuretkelle Helsinkiin Syster P -merkin pressitilaisuuteen. Aurinko paistoi niin kirkkaasti, että oli vaikea käsittää marraskuun olevan käsillä. Tällä hetkellä tästä asiasta ei ole mitään epäilystä. Vettä on tänäänkin tullut aamusta asti kaatamalla ja jos ennusteisiin on uskomista niin perjantaina se vesi muuttuu sitten lumeksi / rännäksi.

Olen tutustunut Syster P:n ihastuttaviin koruihin ensimmäisen kerran tänä keväänä pienen yhteistyön tiimoilta ja nyt olikin ihana päästä livenä näkemään, että mitä kaikkea sarja pitääkään sisällään. Naisten korujen lisäksi löytyy myös oma korumallisto miehille. Tykkään hirveästi tuosta korujen yksinkertaisesta tyylikkyydestä. Minulla on Syster P:ltä sellainen hopeinen rannekoru, jossa on lintu ja se on tällä hetkellä yksi lempparikoruistani.

Kovasti silmääni miellytti myös nuo sirot kaulakorut. Statement korut alkavat pikkuhiljaa väistyä kokonaan sirojen kaulakorujen rinnalta - aika kauan ne nyt ovatkin jo kulkeneet muodissa rinnatusten. Korujen lisäksi Syster P:n mallistosta löytyy ihania villahuiveja. Mistä tulikin mieleen, että heti kun taas aikataulut + kuvaukseen sopiva sää löytyy ja saan yhdet asukuvat otettua niin luvassa olisi aika kiva arvonta juurikin noista Syster P huiveista teille lukijoille.
Onko muuten Syster P teille ennestään tuttu merkki? Entä mihin koruun juuri sinun huomiosi tässä postauksessa kiinnittyi?
Ja hei, nyt kannattaa käydä tykkäämässä blogin fb-sivuista. Meinaan heti kun 500 tykkääjää tulee täyteen niin luvassa olisi aika mehukas Sephora arvonta!
Tsemppiä kaikille näihin harmaisiin päiviin!♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mia / Beauty Highlights,
Nuo Syster P:n korut on kyllä niin kauniita ja vielä erilaisia! Yhtäkään en vielä itse omista, mutta varmasti hankin jossain vaiheessa jonkun ihanan korun merkiltä! 😊
beauty-highlights.blogspot.fi/
Reetta Ekström,
Ihana kuulla, että en ole ainut kenestä ne on kauniita. <3

Ja kiitos kommentistasi Mia! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/