Suloinen yllätys

Näin ystävänpäivän lähestyessä tuntuu liikkeellä olevan suloisia yllätyksiä. Oman söpön yllätykseni sain viime viikolla Cosmetiquesta, kun kirjekuoresta paljastui pinkkiin silkkipaperiin kääritty Pinks Boutiquen Hand Balm ja kaksi kuivattua ruusua. Voiko paljon söpömpää yllätystä olla?

Lähdin kirjoittamaan tätä postausta siksi, että sellaisia pieniä ja suloisia yllätyksiä tulee toteutettua ihan liian harvoin. Ja siksi tällä viikolla olen pari sellaista toteuttanut. Toinen oli yllätys teille, kun järjestin ripsiarvonnan ihan ekstempore ja eilen sainkin arvonnan voittajalle hänen toiveidensa mukaiset ripset tehtyä.♥ Ja toinen yllätyksistä liittyy omaan liikkeeseeni, jossa tarjosin parille kynsiasiakkaalle suloisen vaaleanpunaiset berliininmunkit. Niin ja työpaikallani sain myös mitä ihanimman ystävänpäivän yllätyksen asiakkaaltani.♥


Usein juuri ne pienet yllätyksen arjen keskellä on parhaita. Siksi haluankin haastaa teidät yllättämään jonkun suloisella yllätyksellä. Yllätys voi olla ihan millainen tahansa, eikä sen todellakaan tarvitse olla mikään tavara. Ideana on, että pystyt piristämään jonkun päivää niin, että hän ei osaa sitä yhtään odottaa etukäteen. Parastahan tässä on juuri se, että todella pienelläkin jutulla saa tehtyä toisen iloiseksi.

Koska ystävänpäivä on vasta sunnuntaina niin teillä on kolme päivää aikaa toteuttaa tämä haaste. Olisi ihan mahtavaa jos jaksaisitte kertoa kommenttiboksiin, että otitteko haasteen vastaan ja että miten sen toteutitte. Ja jos joku bloggaajakin innostuu tästä aiheesta vaikkapa oikein postaamaan niin linkitä ihmeessä postauksesi myös mukaan kommenttiboksiin.
Olen itse ihan tajuttoman huono tarttumaan blogin kautta tulleisiin haasteisiin. Tiedän kuitenkin monen teistä olevan paljon parempi tässä, joten julkaisen tämän päivän aikana instassa (@reetta_e) kuvan, johon merkitsen ne bloggaajat, jotka haluan haastaa.
Suloista perjantaita kaikille! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

CURIOUSNOORA,
Ihana ylläri! Suloinen idea laittaa kuivattuja ruusuja pakettiin mukaan! ♥_♥
curiousnoora.bellablogit.fi/
Ansku,
Voii Reetta, SÄ olet suloinen kuin berliininmunkki! 😊
www.peaceandstyle.fi
Reetta Ekström,
No niinpä, ja sitten tietty vielä se, että kaikki oli kääritty silkkipaperiin, niin oli jotenkin todella suloista! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Tää oli kyllä niin ihana kommentti! <3

Voi kiitos Ansku ja jos mä oon suloinen kuin berliininmunkki niin sä saat sitten olla suloinen kuin cupcake, hihi! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
CURIOUSNOORA,
Mäkin osallistuin videon muodossa sun haasteeseesi! 😉

http://curiousnoora.bellablogit.fi/2016/02/15/videolla-disneystore-yllareita/
curiousnoora.bellablogit.fi/
Kiitos haasteesta! Osallistuin haasteeseen askartelemalla ystävänpäivälahjaksi ihanan treffipurkin. Nyt pitäisi olla miehellä ainakin vuodeksi ideoita millaisia treffejä kannattaa järjestää 😉
Treffipurkin ohjeet löytyy täältä: http://www.dailychic.fi/diy-treffipurkki-ystavanpaivalahjaksi/ 😊

Hyvää ystävänpäivää ihanalle Reetalle! 😊
www.dailychic.fi
Reetta Ekström,
Tää oli ihana, kiitos kun osallistuit! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Ihanaa, kiva kun osallistuitte! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/