Sunnuntain miniretki Helsinkiin & asukuvia

Sain alkuviikosta ajatuksen sunnuntaista Helsingissä. Idea lähti muiden blogeja lukiessa ja niistä bongatessa tapahtuman: Bloggaajien muotikirppis.
Kysyin ensin ystävältäni, että onko hänellä sunnuntaille menoa ja sen jälkeen suuntasin bongailmeaan edullisia lippuja junaan tai bussiin.
Ihan älytön tuuri kävikin ja bongasin bussiliput: Salo-Helsinki 5€ ja Helsinki-Salo 5€.  Perillä olin viitisen tuntia. Sunnuntait on usein aika turhia päiviä, jolloin ei tunnu saavan mitään aikaiseksi. Tämä 10€ irtiotto arjesta oli aika huippu. Sää oli aurinkoinen ja sai arskat nenällä painella menemään.
Tämä minireissu sai aikaan myös sen, että tänään ei tuntunut yhtään niin maanantailta kuin maanantaisin yleensä. Muutenkin tämä viikko on aika tynkäviikko ja tällä hetkellä vain kolme työpäivää enää rutistettavana. Toki jos tarvetta tulee niin menen lauantaina töihin, koska vapiksia tulee mukavasti pääsiäisestä joka tapauksessa.

Olen ehkä maailman huonoin kirppistelijä. Tykkään myydä ja siivota omia kaappeja, mutta ostamiseni kirpputoreilta on vaan niin hakusessa. Ostaisin kyllä jos jotain kivaa osuisi kohdalle, mutta en sitä kivaa osaa etsiä. Kuitenkin tuo bloggaajien muotikirppis kiehtoi minua tapahtumana.
Kirpputori järjestettiin Forumissa sijaitsevassa Le Purp pop up galleriassa. Ystäväni oli käynyt viikolla Forumissa ja samalla kävellyt tämän tilan ohi ja kertoi sen olevan pieni, mutta en kuvitellut, että ihan niin pieni.

Tapahtuma alkoi klo.11.30. En tiedä kuinka aikaisin ensimmäiset jonottajat olivat tulleet, mutta itse olin siellä noin varttia vaille kaksitoista ja ystäväni heti puolelta. Jono oli valtava, mutta päätimme jäädä jonottamaan, koska kuulumisia sai sopivasti vaihdettua siinäkin. Aika meni äkkiä, mutta jonotimme oikeasti lähemmäs kaksi tuntia. Tajusimme sen vasta jälkikäteen, niin paljon juteltavaa oli. 

Itse kirppiksellä en viettänyt aikaa kauan. Tila oli pieni ja ilma huono. Ihimisiä päästettiin kiertämään pöytiä ihan liikaa kerrallaan eikä siellä mahtunut liikkumaan kunnolla. Alkoi ahdistamaan ja liukenin paikalta heti kun pääsin vain ovelle asti.
Tapahtuma ideana oli ihan huippu, mutta ehdottomasti isompi tila olisi ollut tarpeen tai puolet vähemmän ihmisiä kiertämässä siellä kerrallaan.
En tehnyt mitään bongauksiakaan, koska suurin osa paikalla olleista bloggaajista oli puolet kapoisempia ja reilusti itseäni lyhyempiä. Ystäväni pari vaatetta osti ja hinnat olivat todella edullisia.

Suuntasimme Forumista tsekkaamaan Vanhan kirppiksen. Sieltä ostin nipun ihanan värikkäitä rannekoruja. Olen sen tyylisiä vähän metsästänytkin, mutta sopivia ei vaan ole tullut vastaan.

Kerrankin olin taas sen harvinaisen tilanteen äärellä, että saatoin pyytää ystävääni napsimaan kuvia eilisestä asusta.
Eli pitkästä aikaa muuta kuin peilikuvia, jes. 
Tykkäsin eilisestä asusta kovasti ja laitoin ensimmäistä kertaa tänä vuonna jalkaani muuta kuin uggit tai biker bootsit.
Hame oli käytössä ensimmäistä kertaa. Ostin sen Tallinnasta. 
Takki, Bikbok / Aurinkolasit, Bershka / Kaulakoru, Zara Toppi & Hame, Zara / Paita, H&M / Laukku, DKNY Rannekorut, Aldo & Kenneth Jay Lane / Sukkahousut, Wolford / Kengät, Topshop

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenna,
Diina-Maria,
Noniin löysithän sä hienosti jotain päällesi 😉
www.blogger.com/profile/019433307979379805
Milla,
Tosi kivannäköinen asu! TYKKÄÄN!
www.blogger.com/profile/092445258892400899
Reetta Ekström,
Joo! 😃 Mut niin kiire aamulla tuli, että solmin kenkien nauhat vasta bussissa! 😃
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Nti S.,
Reetta Ekström,