Suomi-tytöt New Yorkissa

Taas on tullut uusi sarja tsekattua sunnuntain iloksi. Tämä oli kyllä vähän paha sarja, koska olen himoinnut matkaa Nykiin siitä asti kun siellä viitisen vuotta sitten ensimmäisen kerran kävin. Ja kun se matkakuume nyt muutenkin on päällänsä...
Mutta sitten itse sarjaan. Neljä tyttöä: Alexandra, Annabella, Sara ja Minna asuvat New Yorkissa. Sarjassa kuvataan heidän elämäänsä ja unelmien tavoittelua. Sarjan pääosassa on tavallaan Alexandra, joka toimii myös kertojana. Kaikki tytöt ovat ystäviä keskenään, mutta jokaisen elämäntilanne on vähän erilainen.

Alexandra on osallistunut niin Suomen kuin Jenkkienkin Idolssiin ja viimeistelee tällä hetkellä debyyttialbumiaan. Hän kirjoittaa biisejä itselleen ja muille. Haavena on, että keikkoja olisi ilta toisensa perään. Ensimmäisessä jaksossa hän käy muutamissa bileissä ja kertoo, että tärkeintä on olla esillä. Näkyvyys valokuvissa oikeanlaisten ihmisten kanssa auttaa etenemään uralla.

Annabella kantaa aina mukanaan videokameraansa. Hän on ekomuotibloggaaja ja yrittäjä. Tällä hetkellä on käynnissä deittailuvaihe ja hän etsii itselleen aviomiestä. Annabellan intohimoihin kuuluu muoti ja eläinten hyvinvointi. Aikamoinen energiapakkaus ja persoona!

Sara on muuttamassa poikaystävänsä kanssa yhteen. Hän haaveilee, että pystyisi näyttelijänä tienaamaan edes vuokrarahat, mutta eipä Oscar pystiäkään vastaan mitään olisi. Sara on myös osallistunut Idolsiin ja onkin lahjakas laulaja. Näyttelijän koulutuksensa hän on saanut New Yorkissa.

Minna taas on lähtenyt New Yorkiin tavallisen elämän perässä. Hänen unelmansa olisi toimistotyö maanantaista perjantaihin klo.9-17. Myös aikuistuminen olisi ohjelmassa. Suomessa Minna on kuulunut kymmenen vuoden ajan Players tanssiryhmään. Ensimmäisessä jaksossa hän etsi omaa kämppää, joka ei ihan helppo tehtävä olekaan. Mutta koska Sara on päättänyt muuttaa poikaystävänsä kanssa yhteen saa Minna sen kämpän. Nopea tarve uuteen kämppään on hermoja raastava yliorgaaninen kämppis nykyisessä asunnossa.

Sarja on mukavan erilainen. Vähän samantyylinen kuin Iholla, mutta ei ihan kuitenkaan. Eli seurattavien listalle tämäkin päätyy :) Sarja alkaa keskiviikkona 4.4 Liviltä klo.21.30 ja tulee kerran viikossa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit