Superfoodin voimalla vuoteen 2013

Mainitsinkin loppuvuodesta innostuneeni I Love Me-messujen jälkeen Cocovin superfoodeista.
Otin niitä ennen joulua pienen määrään liikkeeni valikoimiin. En ole katunut päätöstä päivääkään. Kauniit pakkaukset ja huippuhyvät tuotteet ovat olleet kiva lisä monen muunkin mielestä.
Viime vuoden lopussa ehdin paneutua raakasuklaalla herkutteluun. Valmistin sitä yhden satsin itsekin.


Ennen vuodenvaihdetta tein lupauksen, että vuonna 2013 aion kirjoittaa blogiani enemmän. Ja kummasti sitä aikaa on tuntunut löytyvän kun oikein kovasti vaan tahtoo kirjoittaa. :)

Tästä lupauksesta innostuneena päätin myös aloittaa terveellisemmän elämän. Kuulostaa aika kliseeltä, koska kaikkihan lupaa niin ja helmikuussa asia jo unohtuu, mutta haluan tosissani yrittää. Suurin haasteeni on syöminen. En usein ehdi töissä syömään oikein mitään ja sitten illalla voisin syödä koko jääkaapin. Kun töissä on syönyt huonosti ei myöskään jaksa lähteä töiden jälkeen salille, koska nälkä on niin kova. Siksi en lähdekään heti tavoittelemaan kuuta taivaalta vaan totuttamaan itseäni säännölliseen syömiseen. 6-7 ateriaa päivässä 2-3 tunnin välein. Kohta on viikko takana ja olen ällikällä lyöty, koska olen tällä viikolla saanut tehtyä enemmän rästissä olleita asioita kuin koko joulukuuna.


Uudeksi välipalaherkuksi onkin noussut turkkilainen jogurtti kera raakakaakaojauheen. Se on ihanaa sellaisenaan, mutta vielä herkullisemman annoksen saa jos sekaan heittää marjoja tai hedelmiä.
Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos kaipaa edes pientä vaihtelua normivalintojen rinnalle.


Sain myös viimein laitettua tohon sivupalkkiin linkit Life is Beautifulin facebook-sivuille ja instagramiin. Tervetuloa seuraamaan! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit