Supermarjo ja tytöt

Ensi keskiviikkona Livillä starttaava Supermarjo ja tytöt reality-sarja oli jo nyt netissä katsottavissa ennakkoon. Tuuria seuranneena, muistin Niittyviidan perheen jo sen molemmista kausista. Eli vähän jo osasin ajatella, että mitä tuleman pitää...

 Sarjassa kerrotaan paitsi Niittyviidan perheestä, myös Marjon luotsaamasta Lamourettes tanssiryhmästä ja sen jäsenistä: Hennasta ja Sofiasta. Henna tällä hetkellä paremminkin muistetaan Tauski-Hennana, vaikka suhde nyt katkolla onkin.


Niittyviidan perheeseen kuuluu: Marjo ja Ari, sekä lapset: Sara, Rosa ja Kevin. Sarjassa mukana on myös Marjon äiti, Riitta Niittyviita.
Sara on lapsista vanhin, tekee keikkaa ja hiihtää kilpaa. Hänen huoneestaa löytyi TASAN 369 pokaalia/mitalia.  Ensimmäisessä jaksossa näytetään kun hän on studiossa äänittämässä ensimmäistä levyään.
Pienempi lapsi Rosa, hiihtää myös. Ja vaikka hiihtoa olisi tarjolla päiväkotiryhmänkin kanssa, niin silloin isä tulee hakemaan hänet siksi aikaa vähän tehokkaammalle hiihtotunnille. He tekevät tekniikkatreenejä, koska eihän ole mitään järkeä antaa lapsen hiihtää ikätoveriensa kanssa.
Nuorimmainen, Kevin, ei ole vielä syntynyt, mutta syntyy tämän 12-osaisen sarjan edetessä. Tuurin uusimmassa kaudessa hänet on jo nähty, eli tämä sarja on kuvattu noin vuosi sitten.

Vaikka tämä sarja on ärsyttävyysasteeltaan aika huipussa, tiedän, että pakkohan ne kaikki jaksot on katsoa kuitenkin! :D Ehkä siis palaan vielä jossain kohtaa Niittyviidan perheen pariin. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit