Syksyn ensimmäinen asu & Di Trevi

Syyskuusta alkaa virallisesti syksy. Kylmä syyssää on alkanut kunnolla vasta tällä viikolla. Minulle kuitenkin riitti syksyiseen pukeutumiseen se, että kalenterissa luki 1.9.
Sinä päivänä heitin ensimmäisen kerran Acnen huivin kaulaan ja huristelin Turkuun moikkaamaan vaihtoon lähtevää ystävääni.
Kävimme syömässä Di Trevissä ja Hansassa kaupoilla. Bongasin juuri tältä reissulta Zaran täydellisen ruutupaidan, jota olen käyttänyt todella paljon näiden viikkojen aikana. Siitä on asukuvia tulossa.
Ystäväni teki ostoksia Vilassa ja hänen sovitellessa tuli mukava myyjä minua jututtamaan. Muutaman lauseen vaihdettuamme hän kysyi: "Kirjoitatko blogia? Näytät niin tyylikkäältä."
Häkellyin, kiitin ja kerroin kirjoittavani blogia.
Pakko myöntää, että loppupäivä meni hymyillessä. Yksi positiivinen kommentti voi pelastaa koko päivän - täytyisi itsekin muistaa enemmän sanoa spontaanisti jotain positiivistä.

Kävin ravintola Di Trevissä ensimmäisen kerran tuona sunnuntaina. Tykkäsin paikasta todella paljon. Tilat olivat viihtyisät, palvelu ystävällistä ja ruoka - taivaallista.
Otan ravintolassa harvoin pastaa. Annokset ovat yleensä aina niin isoja etten millään jaksa syödä kaikkea. Välillä kuitenkin iskee jäätävä pasta carbonara  himo ja sitä on silloin saatava. Di Trevissä jouduin tämän himon valtaan. Annos oli valtava, harmitti etten jaksanut syödä kaikkea, sillä Di Trevin pasta carbonara oli yksi elämäni parhaimmista carbonaroista.
Huivi, Acne / Takki, Kreetalta Paita, H&M / Sormukset, Weekday Rannekorut, Aldo & H&MLaukku, Marc by Marc JacobsHousut, COS / Kengät, Skopunkten

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
hih, ihania kuvia kaiken kaikkiaan!! ne oli mukavat sunnuntaitreffit<3
Reetta Ekström,
Kiitos! <3 Nähdään joulukuussa! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159