Taas ne on täällä - Hullut Päivät

En voi käsittää, että siitä on jo puoli vuotta kun viimeeksi hehkutin Hullujen Päivien tuloa.
Nyt se hetki kuitenkin on taas käsillä ja keltainen kuvasto on selailtu rullalle.

En vielä keskiviikkona pääse hullutteluun osallistumaan, mutta silloin kuitenkin suuntaan suoraan töistä bussiasemalle ja otan suunnaksi Helsingin. Tämä takaa sen, että olen satavarmasti torstaina valmiusasemissa klo.8.00 Stockmannin kellon alla treffaamassa rakkaita ystäviäni.


Onko tärpit jo valittu keltaisesta unelmasta?

Olin vähän suunnitellut, että jättäisin tänä syksynä tärpit väliin, koska en oikeastaan tarvitse mitään. Kummasti kuvastoa selatessani tajusin tarvitsevani yhtä sun toista. OIKEASTI, olen vuosia haaveillut klassisesta, mustasta villakangastakista, siihen ikinä kuitenkaan törmäämättä.
Voitte vaan arvata, että kyllä, tästä kuvastosta se löytyi ja juuri torstain kohdalta. Samuji on selvästi heittänyt minulle haasteen johon aion vastata. En saa takkia mielestäni vuoden loppuun mennessä ellen sitä käy sovittamassa. Joten ensimmäinen kohde on naisten vaateosasto.

Perjantain haasteesta vastaa Ted Baker. Kuvaston sivuilla komeillut nude clutch on ollut harkinnassani ennenkin, mutta nyt on päätösten aika. Katsotaan miten käy. Yleensä on kyllä aina käynyt hyvin kun olen ollut liikkeellä lapsuudenystäväni kanssa.

Nyt on kuitenkin suunnattava unille, jotta jaksan työpäivän jälkeen pakatakin. Vähän olen jo säätiloja katsellut, mutta harmikseni ne muuttuvat päivittäin ja useamman kerran. Tämä ei siis lainkaan helpota valintojen tekoa.

Yksi suuri päätös on kuitenkin jo tehty ja toteutettu - uudet kynnet!
Valinta oli vaikea, mutta tämä väri osui silmiini jo viikko sitten asiakkaan kynsiä tehdessä.
Koska en saanut väriä mielestäni sunnuntaihin mennessä, tiesin sen olevan hyvä valinta. Punaista kynsiin ja pinkkiä huuliin - mukavaa piristystä syksyyn!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit