Tacosalaattia, nam

Siitä asti kun ystäväni teki minulle marraskuussa tacosalaattia olen miettinyt, että täytyy tehdä itsekin. Kauanhan se otti, mutta sunnuntaina tuli viimein sitä tehtyä.
Tortillat ovat aina olleet mieleeni ja tacosalaatissa yhdistyykin moni niistä tuttu maku.

Aikeenani oli kuvata kaikki ainesosat joita omaan versiooni laitoin, mutta lahopää kun olen, ei mennyt ihan niinkuin strömsössä.
Olin jo kauniisti asetellut hyvään valoon rainbowin cheese tortilla lastut, taffelin american dipin ja jauhelihaa varten hankitun tacomausteen. Luulin ottaneeni samantien myös kuvan. Kun eilen aloin siirtämään kuvia koneelle - juuri nämä kuvat puuttuivat. Muistin sentään kyseiset ainekset käyttää.


Tein ensin vihreän pohjan jäävuorisalaatista kera tomaatin ja kurkun.Kaikki muut raaka-aineet olivat erillisissä astioissa, jotta niistä sai lautaselle koota mieleisen kokonaisuuden. 
Näistä koostui tacosalaattini:
Jäävuorisalaattia kerällinenRasia kirsikkatomaattejaKokonainen kurkku400 grammaa naudan jauhelihaa, joka maustettiin valmiilla taco mausteseoksellaTaffelin american dippi + kermaviiliKaksi purkillista ananaspalojaSantamaria taco sauce Rainbow cheese tortilla chips
Juomaksi sopi loistavasti muumilimsa, parasta <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Riikka,
Kuulostaa (ja näyttää) älyttömän hyvältä! Tiedänkin mitä syön viikonloppuna 😉
www.blogger.com/profile/166099141745723914
Anonymous
,
tulin nyt heti kokeilemaan tätä kommausta:) vitsit toi on hyvännäköistä toi salaatti:) oon kans itse miettiny pitkän et tarttis kokeilla tuota! t.maija
Reetta Ekström,
Oi, kiva kuulla - suosittelen! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Tää on vielä tortillojakin helpompi vaihtoehto. <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159