Take me to church

Helsingin Tuomiokirkko lumosi minut upeudellaan täysin. Olen nähnyt useita siellä otettuja asukuvia, mutta ennen viime torstaita en ollut edes koskaan kävellyt massiivisia kiviportaita ylös kirkolle asti, minä täältä landelta moi. Tiedän palaavani tähän kuvausympäristöön toistekin, viimeistään kesällä. Paikka oli niin inspiroiva, että aloin heti kehitellä mielessäni sinne sopivia asukokonaisuuksia.


Paitsi, että kuvauspaikka oli upea, niin kuvista ja niiden laadusta menee kiitokset Anna-Marille, jonka kameraan muistikorttini laitoimme. Tykkäsin asusta kovasti ja se sattuikin värimaailmaltaan sopimaan tuonne oikein hyvin, mutta kuvia katsoessani jokin vain häiritsi. Sitten tajusin, että se on tuo huulipuna. Rakastan sen upeaa väriä, mutta en selvästikään käytä sitä tarpeeksi usein, koska edelleen näen itseni jotenkin outona sen kanssa. En kuitenkaan aio luovuttaa sen käytön suhteen, koska niin moni on antanut siitä positiivista palautetta. Huulipunan pigmentti ja pysyvyys ovat myös ihan omaa luokkaansa.


Tarpeeksi näitä kuvia tuijoteltuani, alkoi omatkin silmäni siihen tottumaan, jopa niin paljon, että valitsin kuvien joukosta parit lähikuvatkin tähän postaukseen. Eli kun testaat jotain uutta meikkiä niin ei kannata yhdellä peiliin vilkaisulla tehdä päätöstä sen suhteen, että se ei sopisi sinulle. Silmien kun kestää hetken tottua jonkin uuden näkemiseen.


Blogini täyttää muuten huomenna kolme vuotta ja se tarkoittaa sitä, että ihana kevätarvonta olisi tulossa. Nyt siis kannattaa aktivoitua blogin seuraamisen suhteen, ettei vaan mene arvonta ohitse. Tämän postauksen lopusta löydät kätevästi kaikki seurantamahdollisuudet. Ja te, jotka luitte blogiani ennen muuttoa bloggerin kautta niin voitte lisätä blogini osoitteen sinne edelleen ja saada uudet postaukset päivittymään sitäkin kautta.


♥ Ihanaa naistenpäivää kaikille upeille naisille! ♥


Kuvat: Anna-Maria


Sunnies, Zara / Sweater, IvyRevel (collaboration) / Lips, MAC Heroine


Shorts, H&M / Coat, Zara / Shoes, Skopunkten


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Ekström,
Kiitos Katja! <3

Juu ei ollut enää siinä kohtaa, koska oli piipahtanut MACin pisteellä huulimeikissä juuri ennen tilaisuutta! 😃
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Huh kuule Paula sulle ton sun kommentin kanssa! 😃
Kiitos kovasti! <3

Ja juu, Helsingissä on ihania kuvauspaikkoja todella paljon. Salossa taas ei ole mitään, kun vanhat ja kauniit kivitalot puuttuvat katukuvasta lähes kokonaan.
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Riikka,
Tyylikäs! Mun mielestä toi huulipuna sopii sulle. Tuollainen vahva sävy ei ehkä kovin monelle sovi, mutta sulle tollaset erikoisemmatkin sopii! Hyvältä näyttää siis 😊
kaksiyhdenhinnalla.com
Anna-Maria,
Oih, tuo sun asun värimaailma istuu kyllä niin ihanasti tuohon miljööseen!! <3
secretwardrobe.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Kiitos ihanasta kommentistasi Riikka! <3
Lupaan ehdottomasti jatkaa tuon huulipunan käyttämistä. 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Kiitos ihana ja kiitos vielä kuvista! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
camilla,
Tuo on tosi haastava väri, eikä käy monelle, mutta sun sävyihin kyllä sopii 😊 Kehtaa toistekin sipaista huulille!
everything-has-beauty.blogspot.fi/
Reetta Ekström,
Voi kiitos kovasti Camilla! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Hanna,
Mulla on nuo samat shortsit ja ne on aivan ihanat. Hyvää pääsiäistä xx
hannasjournal.squarespace.com/hannas-journ
Reetta Ekström,
Mä ostin omani alesta, mutta tuntuu, että niiden kankaassa on jotain häikkää - se pinta muuttui ihan oudoksi jo ekalla käyttökerralla. 😟

Ihanaa pääsiäistä sinulle Hanna! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/