Tämän asun valitsin Biancon showroomille

Olen aina ollut heikkona vaatteisiin ja muotiin ja kaikkeen. Rakastan pukeutumista ja on ihana pukeutua jotain menoa varten, mutta usein saan näistä tilanteista myös valtavan asukriisin pääni sisällä aikaiseksi. Kutsu Biancon Showroomille oli aikamoinen kriisin paikka juuri vaatetuksen kannalta. Huutelin siitä silloin pari viikkoa sitten täällä blogissakin.
Nyt on muuten taas valtava kriisi päällänsä - mitä ihmettä sinne Boot Campille tulisi pakata mukaan. Jäädään vielä Essin kanssa yhdeksi ekstra yöksi Köpikseen, eli vietän reissussa kolme päivää.

Olen viima tipan ihminen monessakin asiassa ja myös asuvalinnoissa se pätee. Saan päätöksiä tehtyä vasta kun on pakko. Tämänkin asun sain valittua vain viisi minuuttia ennen kun piti kotoa lähteä - meni taas kerran aika täpärälle bussiin ehtiminen.
Olenkin tullut siihen tulokseen, etten edes taida yrittää miettiä matkaan mukaan vain muutamaa valmista asukokonaisuutta vaan pakkaan mukaan paljon erilaisia juttuja, joita voi sitten tarpeen mukaan yhdistellä. Ruumatavaraa saa kuitenkin sen 23kg olla, niin no worries.

Onko teidän helppo valita asukokonaisuuksia jos on jotain normiarjesta poikkeavaa menoa?Mitä olette mieltä tästä asusta?
Kaulakoru & huivi, Zara / Huulipuna, MACMekko, COS / Takki, Gina Tricot Rannekorut: Aldo, Kenneth Jay Lane, &Other StoriesBootsit, ViaVai / Laukku, Marc by Marc Jacobs

Tykkää-merkinnät

Kommentit