Tän kesän jäätelörakkaus

Olen jäätelön suurkuluttaja ja mehujäät ovat lemppareitani myös. Harvoin ostan mitään litran pakettia, koska kaipaan vaihtelua. On ihanaa jos pakkasessa on montaa erilaista tuuttia ja puikkoa, joista voi sitten jätskihimon iskiessä valita lempparinsa. Harvoin meillä on tällaista tilannetta, koska jäätelöt katoavat sieltä kovin nopeasti.
Vaikka jäätelökioskien hinnat ovat aikamoiset, niin silti olen yleensä käynyt kesäisin kymmeniä kertoja maistelemassa pehmistä ja erilaisia jätskimakuja. Tänä kesänä en ole käynyt kuin kaksi kertaa, koska sopivia säitä ei ole kohdalleni osunut. Yleensä kesän jäätelorakkauteni kohdistuu johonkin raikkaaseen yksilöön, mutta tänä vuonna ilmat ovat sekoittaneet tämänkin jutun.
Olen meinaan rakastunut täysin Magnumin Créme Brûlée puikkoon. Puikko maistuu créme brûléelle, kinuskille, maitosuklaalle ja hampaissa rouskuu suklaan seassa olevat karamellisoidut sokerirakeet. Tomin mielestä jäätelö oli jopa liian makea, mutta mun mielestä ihan täydellinen. Onneksi tämä on vain joku limited edition maku, niin en ihan määrättömästi voi näitä puikkoja syödä. Pakkasessa on vielä yksi puikko jemmassa, koska ostin varmuudeksi kaksi, että varmasti saan nyt kuvattua jätskin tähän postaukseen. Täysin virheetön ei toki tämänkään postauksen puikko ole, mutta kahta kappaletta näitä jätskejä en voinut itseni antaa syödä yhden illan aikana. :D
Oletteko te maistaneet tätä Magnumia, mitäs tykkäsitte? Jos et, niin aiotko maistaa créme brûlée puikkoa tämän kesän aikana?
Makoisaa torstaita kaikille! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tiia - Littlebigthings,
Slurrrrps, kuulostaa ihanalta! Hylavammainen näkee vaan märkiä unia näistä herkuista 😋
www.littlebigthings.fi
Reetta Ekström,
Voi ei! 😟
Tiedän niin ton tunteen kun joutuu olemaan syömättä jotain, koska ei vaan pysty! Nimimerkillä triljoona allergiaa. 😟
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/