Täydellisten huulipunasävyjen metsästystä

Kun niitä alkoi ilmestyä muotilehtien sivuille olin myyty - neonpinkit huulet. Ajatus kuulostaa rajulle, mutta lopputulos on toimiva. Catwalk meikeistä napattuja kuvia oli lehdissä lehtien perään ja minä huokailin ihastuksesta. Miten kauniilta ja kuulaalta iho näyttikään niissä kuvissa ja hampaat sekä silmät loistivat kilpaa huulien kanssa.

Kuukauisen metsästys tuotti viimein tulosta kun hullujen päivien aikaan kiertelin Helsingissä muissakin kaupoissa. Vaikka nyt olenkin onneni kukkuloilla ja tiedän mikä väri tulee huulissani loistamaan kilpaa auringon kanssa tulevana kesänä - ei kokoelmani vielä ole täydellinen.
Lehtien sivuilla on näkynyt myös neonoransseja huulia, joiden vahva väri on mattamainen. Löysin Tallinnan reissulta ihanan pastellisenoranssin huulipunan, joka onkin ollut kovassa käytössä.
Olen aina käyttänyt paljon huulipunia ja kiiltoja, punat ovat ehdoton ykkönen väripigmenttinsä vuoksi. Lähes aina kyllä kiinnitän punan vielä kiillolla.
Mutta jos joku tätä kuvailemaani neonoranssia mattapunaa jossain näkee niin hypin riemusta siinä kohtaa kun ostokseen johtavan vinkin saan.

              
Väri ei tässä kuvassa pääse oikeuksiinsa, mutta ainakin näette, että minkälaisesta hylsystä on kyse. Ostin tämän laivasta n.8€ hintaan. Värivalikoima oli todella runsas ja punan koostumus on ihanan voidemainen ja kosteuttava. Bongasin näitä samoja huulipunia Helsingin citykäytävän Kicksin myymälästä. Jos juuri tämä sävy kiinnostaa on sen numero 92 ja nimikin mikä parhain aurinkoisen kevätpäivän viettoon: Chill out.
Tästä kuvasta näkee värin vähän paremmin kuin hylsystä, mutta ei sävy ihan oikea tässäkään ole. Olen pohjustanut huulet meikkivoiteella ja punan päällä on ripaus lähes väritöntä huulikiiltoa.


Sitten siihen neonpinkkiin löydökseen. Olin oikeasti ehtinyt käymään läpi lähes kaikki mahdolliset kosmetiikkamerkit ja osastot ja mistään ei vaan löytynyt. Kämp galleriassa kierreltyämme bongasin Face Stockholmin liikkeen ja kävin kysymässä sieltä. Ensin myyjä oli, että ei kyllä taida löytyä, mutta sitten muistikin, että heiltä löytyy kiiltona väri jotai kuvailin. Kun hän esitteli minulle tämän neonpinkin kiillon, joka on niin paksua ja vahvalla pigmentillä varustettua, että käy peittävyyden puolesta huulipunasta, olin onneni kukkuloilla. Suomessa ei ole Face Stockholmin liikettä missään muualla kuin Kämp galleriassa, mutta nettisivuilla pystyy tutustumaan tuotteisiin.
Pääset nettisivuille tästä
Täytyy kyllä antaa täydet viisi tähteä tälle kiillolle. Koostumus on peittävä ja kiilto on paksua, mutta se ei tee huulia lainkaan tahmaisiksi. Kiilto pysyy hyvin ja kuluu kauniisti pois. Yhdellä ruokailulla se ei edes lähde kokonaan vaan huuliin jää kaunis ja tasainen sävy.
Mikä parasta, lehtien muokatut kuvat eivät ole kilometrien päässä totuudesta. Tämä väri todellakin kirkastaa koko kasvot ja saa hampaat näyttämään valkoisemmilta. Mitään hymykuvaa itsestäni tämän kanssa ei vielä löydy, mutta lupaan sellaisen vielä napata, jotta voin todistaa väitteeni.
Mitäs olette mieltä?
Pinkkiä viikonloppua kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit