#TBAF2015 ja vuorokausi Helsingin kattojen ylläNyt kun suurin hypetys parin viikon takaisesta The Blog Awards Finland gaalasta on jo takana, niin raikkaana tuulahduksena heitän vielä omankin postaukseni kehiin tästä aiheesta. Olen ehtinyt käymään jokusessa Blog Awardsien yhteyteen kyhätyssä gaalassa - odotukset ovat olleet illasta suuret, mutta yleensä aina seuraavana päivänä on mieleen hiipinyt pettymys. Pettymys siitä, että odotukset eivät olleetkaan täyttyneet millään tasolla. Nyt voinkin ottaa tuon kyhätty sanan pois käytöstä ja todeta, että The Blog Awards Finland Gaala oli superonnistunut kokonaisuus.


Hyvään fiilikseen antoi loistavan alun se, että yöllistä bussireissua kohti kotia ei tarvinnut miettiä lainkaan. Yhteistyön merkeissä saimme nimittäin Erikan kanssa viettää upean vuorokauden Helsingin kattojen yllä Original Sokos Hotel Vaakunassa. Hotelli oli minulle tuttu ainoastaan loistavan sijaintinsa vuoksi, mutta ennen en ollut siellä yöpynyt. Ihastuin hotellista löytyvään Ravintola Loisteeseen aika kympillä sen upean sijainnin vuoksi. Ensi kesänä aion niin suunnata Loisteen kattoterassille nauttimaan auringosta ja hyvästä ruoasta. 
 
Ravintola Loisteessa palvelu pelasi niin hyvin, että jämähdimme sinne aikataulun puitteissa ihan liian pitkäksi aikaa. Mutta kun listalta löytyi vaikka mitä ihanaa ja ilmakin oli mitä parhain niin olihan se huippua istua höpöttelemässä ilman kiirettä. Mutta pöydästä noustuamme löi kiire päälle ihan kunnolla. Gaalaan oli ilmoitettu yllättävän aikainen saapumisaika ja laittautumisaika jäi hotellilla aika minimiin. Muistan miten manasin, että ei kukaan jaksa viittä tuntia hengata missään gaalassa, mutta oikeasti olimme siellä paikalla vielä ihan viimeisten joukossa. Että jos ensi vuonna The Blog Awards Finland järjestetään uudelleen ja saan taas kutsun, niin menen sinne vaikka kahdeksaksi tunniksi mitään mukisematta.Hotellihuoneemme oli ihana, sellainen juniorsviitti. Enpä ole Suomessa koskaan ennen yöpynyt sviitissä. Siksi harmittikin ihan älyttömästi, että aikaa oli niin rajallisesti. Hotellissa pitäisi kyllä aina yöpyä se kaksi yötä, että ehtisi tosissaan ottaa huoneesta kaiken irti. Olisin niin halunnut lillua huoneemme kylpyammeessa, mutta kylvylle ei valitettavasti ollut aikaa. Tai no aamulla ehkä olisi ehtinytkin, mutta halusimme ennemmin viettää rauhallisen aamiaishetken kaikista herkuista nauttien.

Hotelli Vaakuna on saanut viime kesänä Green Key-ympäristönnuksen ja kiinnittääkin entistä enemmän huomiota ympäristöön liittyviin asioihin. Aamiaisella tämän huomasi esimerkiksi siitä, että tarjolla oli myös lähiruokaa.

Kiitos syksyn yhdestä hauskimmasta viikonlopusta The Blog Awards Finland ja Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki. ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät