#TBT : Pienen pieni kuvahaaste

Bongasin aamulla Nooran blogista kivan kuvahaasteen: "Avaa tietokoneesi kuvatiedostot. Valitse kansioista järjestyksessään viides. Avaa se. Valitse kansion viides kuva ja kerro tarina sen takaa."


Olin innoissani osallistumassa kuvahaasteeseen kunnes muistin rikki menneen tietokoneeni ja sen syövereihin jääneet triljoonat kuvakansioni. Ihana Noora oli kuitenkin sitä mieltä, että voin osallistua, vaikka uudella koneellani onkin vasta yksi kuvakansio.


Avasin sen yhden yksinäisen kansioni ja nappasin sieltä viidennen kuvan, joka onneksi onkin vanha kuva eikä mikään viime viikkoinen. Kaivoin kameran muistikortin kätköistä vanhoja kuviani Bellablogeihin tekemääni ensimmäistä postausta varten ja siksi yksi vanhemmista kuvista sattui olemaan juuri se kansion viides.


Tämä kuva on otettu viime syksynä Helsingissä, lokakuun viimeisenä päivänä. Olimme menossa Siinan kanssa katsastamaan tulevan kevään uutuuksia Spaltille ja sitä ennen nappasimme asukuvat. Päivä oli yhtä aurinkoinen kuin kesäpäivä. Puin tuon asukokonaisuuden silloin ensimmäisen kerran ja sen jälkeen niin monta kertaa, että käytin nuo nahkaleggarit totaalisesti loppuun. Onkohan tällä hetkellä enää minkään kaupan valikoimissa noita leggareita? Tällä asulla minut muuten myös valittiin Costumen kullanmuruksi. Paljon hyvän mielen muistoja siis löytyy tästä kuvasta.


Minkälaisen tarinan se sinun viidennen kuvakansion viides kuvasi pitää sisällään? :)


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anna-Maria,
Tämä on kyllä aivan ihana asu!! Ihailin jo aiemmin ja ihastelen edelleenkin <3 Tuo kuosi on mieletön ja pääsee mustan parina todella oikeuksiinsa!
secretwardrobe.bellablogit.fi/
Tiia - Littlebigthings,
Mun viidennen kansion viides kuva oli aika järkky löydös 😊 Mietin ehkä hetken että viitsinkö julkaista 😊
littlebigthings-littleb.blogspot.fi/
Reetta Ekström,
Yritin vastata sulle jo eilen monta kertaa, mutta meidän netti päätti tehdä oharit, onneksi nyt pelittää taas! 😊

Kiitos ihana! <3
Oon samaa mieltä, että toi sopii parhaiten mustan asun kanssa. 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
No mut tulipahan ainakin tsekattua, että mitä sieltä löytyy! 😃
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/