TBT: WILD FLORAL MAXI DRESS

Kyllä muuten kannatti värjötellä lauantaina tämän ihanan mekon kanssa kuvissa, ehkä juuri se houkutteli kesän esiin. Tänään alkoi kymmenen päivän työputki, mutta olen täynnä energiaa näiden aurinkoisten päivien takia. Eilinen vapis ei olisi enää onnistuneempi voinut olla ja muutamia kivoja kuvia päivästä onkin jo instan puolella (@reetta_e) nähtävissä. Blogiinkin on tulossa omaa postausta ja uudet hiuksetkin tuli heti eilen ikuistettua - oon todella innoissani niistä.
Hiusväri tosiaan muuttui, joten tässä olisi nyt viimeiset asukuvat vanhalla tukan värillä vähään aikaan, kera neljän kuukauden tyvikasvun - on muuten freesi olo kun se on poissa! Näin jälkikäteen on aina hyvä tuumia, että miksi ihmeessä piti taas odottaa niin älyttömän kauan tämänkin asian kanssa.
Mutta palataanpa tuohon kuvien mekkoon, jota yhtäaikaa rakastan ja vihaan. Materiaali ja printti on aivan täydelliset ja kerrankin mulla on maksimekko, joka oikeasti ylettyy maahan asti. Mutta sitten toi kaula-aukko! En tiedä, että millaiselle ihmiselle mekko on suunniteltu, mutta olen miettinyt pääni puhki, että keksisinkö siihen jonkin ratkaisun vai laitanko vaan mekon kiertoon. Ehkä mekon kanssa kuuluisi omistaa jäätävän silarit, koska rintsikoita sen alle on mahdoton laittaa. Kaula-aukko on sen verran vaarallisen suuri, että vilatusriski on lähes 100%. Tykkään mekosta kuitenkin muuten aivan hurjasti, niin siksi toivonkin, että jos teiltä löytyisi jokin ratkaisu tuon kaula-aukon suhteen? 
Lähdenkin tästä keittämään kupillisen teetä ja taidan nauttia sen parvekkeella merta katsellen, koska vihdoin on kesä.
Ihania päiviä kaikille, nauttikaa! ♥ 
 Kuvat: Äiti
Sunnies, Aldo / Biker jacket, Cubus (gifted)
Maxi dress, Ivyrevel (collaboration) / Shoes, Monki 

Tykkää-merkinnät