Ted Baker

Olen noin puolitoista vuotta fanittanut Ted Baker-merkkiä. Ensimmäisen kerran kävin merkin liikkeessä Miami Beachillä sijaitsevassa suuressa ostoskeskuksessa: Aventura Mallissa. Rakastuin liikkeen kauneuteen, pukukoppien tilavuuteen ja superystävälliseen palveluun!
Suomessa Ted Bakeriä myy Stockmann. Vaatteet ovat suhteessa kalliimpia kuin vaikka laukut ja kukkarot. Merkki tunnetaankin laadukkuudestaan ja se todella pitää paikkansa. Olen myös testannut Ted Bakerin virallisten nettisivujen toimivuuden. Kannattaa vierailla, syysmallisto on nyt saatavilla: http://www.tedbaker.com/
Tilasin silloin mekon ja se saapui todella nopeasti, myös pakkaus oli kaunis - Ted Baker tyyliä edustava pahvilaatikko, jonka sisältä mekko löytyi silkkipaperiin käärittynä. <3

Odotinkin kovasti Lontooseen pääsyä, koska merkki tulee sieltä. Mainitsinkin jo aiemmassa postauksessani tehneeni Ted Bakerin outletista pari löytöä.
Tässä kuvat niistä:Kävin myös Lontoossa valtavassa Selfridgesin Oxford Streetillä sijaitsevassa tavaratalossa. Siellä oli tavallisen liikkeen kokoinen Ted Bakerin osasto (tästä voi vähän hahmottaa kuinka valtava tavaratalo kokonaisuudessaan oli) ja nappasin siitä iPhonella muutaman kuvan muistoksi ja teille jaettavaksi.Koska kaikki oli niin kauniisti esillä ja vielä hyvät aletkin, niin en täältä pystynyt poistumaan tyhjin käsin. Kaikki hankinnat kuitenkin olivat sellaisia, joita olin miettinyt/etsinyt jo pidemmän aikaa.

Mitä mieltä te olette Ted Bakeristä? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit