The Body Shop

KIIRE! Kuun loppu on aina yhtä häslinkiä kun täytyy näpytellä kuitit tiliohjelmaan ja kasata kaikki paperit, pohtia tilauksia ja sitä rataa. Onneks nyt on pahin rupeama ohitse tän viikon osalta. Huomenna pitäisi töissä melkein 11h olla, mutta onneksi piristyksenä siinä keskellä päivää on omien varpaankynsien geelaus! <3

Mutta miksi nostin tämän kiireen esille? Siksi, että kiire useimmiten myös stressaa ja se myös näkyy helposti kasvojen ihossa. Jokainen tietää sen fiiliksen, että varmasti juuri sinä kiireisenä aamuna pari ärsyttävää näppyä koreilee keskellä naamataulua.
Olen kuitenkin huomannut, että hyvillä kasvojenhoitotuotteilla pystyy pelastamaan ihon melkein tilanteessa kuin tilanteessa. Kasvojenhoitotuotteet ovat sellaisia, joihin olen aina panostanut. Olen jo vuosia käyttänyt Cliniquen ja Lancomen tuotteita.
Nyt kuitenkin olen löytänyt Body Shopista kaksi niin loistavaa tuotetta, että pakko hehkuttaa niitä täälläkin! :)

Superraikkaan olon takaa aloe vera kasvovesi, joka on vasta viikon vanha tuttavuus, mutta olen täysin myyty. Kasvovesi on täysin tuoksuton ja tekee ihosta todella puhtaan ja raikkaan. Aamuisin se virkistää mukavasti jos ei silmiä tahdo saada auki. Kasvovesi on tarkoitettu herkälle iholle ja aloe veran ansiosta se myös rauhoittaa.

Toinen puteli on kasvojen kuorinta-ainetta. Ihanan vihreän väristä ja mikä parasta, viilentävää! Iho jää aivan samettisen pehmeäksi ja olo ihanan viileäksi. Loistava kesätuote.
Molemmat tuotteet ovat laadukkuuteensa nähden todella edullisia, muistaakseni alle 15€/kpl.

Viileän raikasta kesän alkua kaikille! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Diina,
Täytyy koklaa tota kuorintaa, kiitos vinkistä 😊
www.blogger.com/profile/019433307979379805
Reetta Ekström,
Suosittelen! 😊 Kesän pelastaja!
www.blogger.com/profile/174198754531559159