Timanttiset AW15

Tuntuu, että korujen käyttö jää itselläni koko ajan vaan vähemmälle. Jokunen vuosi sitten ranteessani saattoi killua useampikin rannekoru kerrallaan, mutta tällä hetkellä saldo on ollut aika pitkälti nollassa. Yksi syy on myös se, että kotoa tuntuu lähtevän aina jotenkin kiireessä eikä siinä kohtaa tietenkään kohdalle osu mitään kivaa korua, jonka voisi lennosta napata matkaan mukaan. Yhä useammin huomaan nappaavani ranteeseeni kellon jonkun siron rannekorun sijaan.

Suuntasinkin I Love Me -messuilla Timanttisten osastolle tekemään katsauksen AW15 kellomuotiin pienen yhteistyön tiimoilta. Eikä innostukseni kelloja kohtaan ainakaan yhtään vähentynyt tällä visiitillä.

Merkkikelloissa on sitä jotain, mikä kiehtoo minua hirmuisesti. Usein niissä myös korostuu tyylikkyys ja trendikkyys, mutta kuitenkin sellaisena ajattomana kombona. Rosegold on ollut nyt jo jonkun aikaa kelloissa se uusi väri, mutta GANTin mallistosta bongasin jotain ihan uutta - metallisen ruskeansävyisen kellon.

Printtinä muotimaailmassa hallinnut snake-kuosi oli löytänyt tiensä Karen Millenin kellonrannekkeeseen ja jotenkin tykästyin siihenkin ihan hirmuisesti. Ennen etsin aina sitä näyttävintä kelloa, mutta nyt tuo sirompi vaihtoehto vaikutti ihanan freesiltä.

Daniel Wellingtonin kellot eivät ainakaan blogimaailmassa pahemmin enää esittelyjä kaipaa. Yksinkertainen kellotaulu ja nahkaranneke on aina varma valinta.

Coolein kellotaulu löytyi kuitenkin Kenneth Colelta, koska siitä näki läpi. Myös kellojen värimaailmat olivat ehdottomasti kohdillaan.

Miltä käynnissä olevan sesongin kellotarjonta teistä vaikuttaa?
Valikoima oli todella valtava ja valitsinkin tähän postaukseen vain niitä omia lemppareitani, eli vaikka tästä ei juuri sitä sun lempparia löydy niin kannattaa käydä kurkkaamassa Timanttisten sivuilta löytyvää valtavaa valikoimaa.
Ihanaa tiistaita kaikille! <3

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Voi visti tuo Kenneth Colen kello on ihan mielettömän siisti!
pinjakk.blogspot.com
Katja,
Ihana tuo pinkki-sininen ranneke! Minä julkaisin ekat asukuvat sinulta ostetulla paidalla, kiitos, se on tosi kiva! 😊
optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi
Reetta Ekström,
No niinpä, jotenkin niin freesi! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Oi, ihanaa, täytyykin käydä tsekkaamassa! <3
Ja kiitos itsellesi! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/