Time is running

En muista koska ranteessani olisi ollut kello. Yleensä ranteessani on yksi tai useampikin rannekoru ja sormissa sormuksia. Kello on niin vieras käsite, koska kännykkä toimii ajan näyttäjänä elämässäni.
Kolme vuotta sitten hankin Tukholmasta neon pinkin muovikellon, koska kaikilla oli sellaisia katukuvassa. Käytin kelloa kerran, en siirtänyt sitä koskaan edes suomen aikaan ja nyt kello on jo myyty poiskin.
Viimeisen vuoden aikana olen alkanut ihailemaan tyylikkäitä kelloja. Katseeni ei enää kiinnity neonväreihin tai blingblingiin kuten muutama vuosi sitten.En ole kuitenkaan uskaltanut kelloa hankkia, koska en ole ollut varma tulisiko sille tälläkään kertaa käyttöä. Koko ala-asteen käytin rannekelloa, mutta yläaste ja kännykän tulo elämään toi muutoksen asiaan.
Kun minulle tarjoutui mahdollisuus yhteistyöhön Timanttisten kanssa ajattelin sen olevan sopiva merkki siitä, että on aika koittaa uudestaan elämää rannekellon kanssa. Olen jo muutamana kesänä tykästynyt valkoiseen väriin ja tänä vuonna en tunnu saavan väristä tarpeekseni. Kulta on viimeistään tämän vuoden aikana vienyt voiton hopeasta minun silmissäni - ei suuresti, mutta sen verran että halusin kellossa olevan ennemmin kultaa.
Timanttisten valikoimissa olevia Ice Watch kelloja saa vaikka minkä värisinä ja tyylisinä. Mielessäni ollut ajatus valkoisesta rannekellosta ripauksella kultaa löytyi valikoimista täydellisempänä kuin olin osannut edes haaveilla. <3
Kello on mielestäni niin tyylikäs, että se sopii helposti erilaisiin asuihin ja korvaa rannekorun kauneudellaan. Helmiäinen hohde kellon rannekkeessa on täydellinen rusketuksen korostaja - nyt enää odottelen sitä rusketusta!

Erityisen innoissani olin tästä yhteistyöstä senkin takia, että myös teille lukijoille on tulossa alkuviikosta mahdollisuus voittaa tyylikäs Ice Watch kello itsellenne.
Loin kelloni kanssa yhteen sopivan asukokonaisuuden vaatteista, jotka ovat olleet kovassa käytössä viime viikkoina. Housut olen teille ehtinytkin jo esittelemään ja ne ovat päällä juuri niin ihanat kun osasin odottaa. Nyt sain ne ensimmäisen kerran ikuistettua päälläni myös tänne blogin puolelle. Housujen kepeä materiaali, valkoisen topin paljettinen pinta ja takin pörröisyys tekevät valkoisesta asusta mielenkiintoisen. Erilaiset materiaalit kiehtovat minua ja yleensä kaupassa aina ensimmäisenä koitankin, että miltä vaatteen materiaali tuntuu. 
Mihin te kiinnitätte vaatteessa ensimmäiseksi huomionne?

Kuvat: Murat Mutlu
Aurinkolasit, Lindex (new)
Huulipuna, Make Up Studio
Kello, Ice Watch / Timanttiset (saatu)
Jakku, H&M
Toppi ja Sormukset, Gina Tricot (new)
Housut, H&M (new)
Clutch, Zara
Kengät, Bianco

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Ekström,
Hih, se on kyllä sellainen luottojakku oikein ja talvikäyttöön on sille kotona isosiskokin. 😃
Kiitos samoin, ihana kun löysit tänne! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Milla G,
Ihana asu ja niin maagisia kuvia, vautsi!

♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/071967948407611597
Anonymous
,
Upeet kuvat 😊
Materiaaliin istuvuuteen jne.
tuotae(at)gmail.com
Reetta Ekström,
Reetta Ekström,
Samoilla linjoilla siis ollaan materiaalin kiinnostavuuden suhteen. 😊
Kiitos sinulle! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Tania,
Huh huh miten upeita kuvia senkin kaunotar!!!! <3 Ihanat noi housut <3 Kyllä sulla vaan on ihana ja laadukas tämä blogi. Joka kerta, kun tänne pistäytyy tulee jotenkin hyvä fiilis, mut toisaalta alemmuuskompleksi 😃D
www.blogger.com/profile/166102554369063832
Reetta Ekström,
Apua Tania, nyt deletoidaan tuo viimeinen sana kokonaan! 😃
Ja sen jälkeen kiitän ihanasta kommentistasi - kiva kuulla mitä ajattelet blogistani! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Janet,
Siis apua, miten upea tuo alimmainen kuva on! Sitä voisi vain tuijottaa. Olet niin upea♥
www.blogger.com/profile/034687923927404251
Reetta Ekström,