Today was a good day

Olen vahvasti tunneihminen. Näytän sen niin hyvässä kuin pahassa, harvemmin kuitenkin tuossa jälkimmäisessä. Arvostan visuaalisuutta ja saankin kauniista jutuista vahvaa positiivista energiaa. Voisin jopa sanoa, että olen koukussa kauniisiin asioihin niin materiassa kuin teoissakin.

En ollut aluksi varma, että lähtisinkö mukaan tähän Indiedaysin ja Vallilan mielentilat -haasteeseen, mutta kun olin katsonut Vallilan käyttöömme antamat kuvat en epäröinyt enää hetkeäkään. Kuvien kaunis fiilis vei minut mukanaan samantien.
Selatessani kuvia löysin juuri sen lauseen mikä puki tämän päivän sanoiksi: Today was a good day, kuten otsikkokin kertoo.

Valitsin kuvien teemaksi pinkin, koska pinkki on ehdottomasti yksi voimaväreistäni. Keväisin ja kesäisin käytän myös asuissani paljon värejä, mutta usein ainut väripilkku saattaa olla pinkit huuleni. En lähde minnekään ilman huulipunaa.


Käytän pinkkiä myös sisustuksessa. Se tuo mustavalkoiseen kotiin kivasti ilmettä ja pientä piristystä. Olen myös sitä mieltä, että pinkki ei petä koskaan. Kun viisi vuotta sitten mietin tulevan firmani ilmettä oli mielessäni vain yksi väri: pinkki. Niin syntyivät pinkit ikkunateippaukset ja pinkin eri sävyillä höystetty liike aina tapettia myöten.


Saan pinkistä energiaa ja usein asiat näyttävän vaan niin paljon kauniimmalta sen värisenä. Ehkä katson maailmaa vähän turhankin ruusuisten linssien läpi, mutta nautin juuri siitä miten asiat näen.
Ei saa olla liian sinisilmäinen, ei saa pitää asioita liian mustavalkoisina, mutta entä ne pinkit linssit - voiko olla väärin nähdä maailma vähän kauniimpana kuin se onkaan?Kesä tekee minut onneliseksi.
Kesällä värejä on kaikkialla - niin luonnossa, kodeissa kuin katukuvassakin ihmisten yllä.
Kotona asettelen kukat pinkkiin maljakkoon, vaihdan keittiön pyyhkeen värikkäämpään versioon ja kieltäydyn käyttämästä valkoisia servettejä.

Näistä Vallilan kuvista minulle tulikin useaan otteeseen mieleen - saakohan tuota printtiä myös servetteinä. Uskon että saa, sillä Indiedaysin Inspiration Daysta saadusta goodia bagista löytyi kahdet todella kauniit Vallilan servetit. Ne värikkäämmät ovat olleet jo kovassa käytössä ja keränneet ihastuksia myös vierailta. <3


Today was a good day -mielentilaa kuvaa todella hyvin tämä ylläoleva kuva. Siitä tulee mieleen ystävän kanssa vietetty hetki. Päivä ei koskaan voi olla huono jos siihen sisältyy treffit ystävän kanssa. Pinkki mehuhetki täytyy ehdottomasti ottaa toteutukseen tulevan kesän aikana.

Ollaan onneksi jo toukokuussa ja tuleva kesä on lähempänä kuin uskoisikaan.
Ennen kesän saapumista on hyvä fiilistellä sitä näiden kuvien kautta.

Millaisen mielentilan nämä kuvat saivat sinussa aikaan? :)
Käykäähän tsekkaamassa koko Vallilan Mielentilat kokoelma täältä. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emilia,
Mä olen kyllä kanssa voimakkaasti tunne ihminen ja kesä/kevät on parhainta aikaa 😊 pinkki on yks mun lemppari väreistä. Tuo niin paljon pirteyttä ja eloa 😊 nämä kuvat ainakin piristivät mua ihanalla värikirjolla ♥
www.blogger.com/profile/173539808745238223
Gabriela K,
Lovely photos♥ great for the inspiration:))
www.blogger.com/profile/076264531458796934
Salla K,
Vautsi mitä ihania väripläjäyksiä nämä kuvat! <3

Haastoin sinut blogissani, mikäli haluat osallistua, ohjeet löytyvät täältä:
http://happy-heels.blogspot.fi/2014/05/blogihaaste-11-asiaa.html
www.blogger.com/profile/132130815981911454
Reetta Ekström,
Jee, ihana kuulla Emilia! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
That's so true, thanks Gabriela! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Kiitos Salla haasteesta. 😊
Valitettavasti tein tuon haasteen tuplana vasta jokin aika sitten, joten nyt täytyy jättää väliin. Täytyy kyllä ehdottomasti tulla lukaisemaan, että millaisia vastauksia itselläsi on. 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159