Top 3 aamiaisherkut Kreetalla

Rakastan hotellien aamiaisia, mutta kun sitä syö kaksi viikkoa putkeen niin hohto koko aamiaisesta katoaa. Niinpä tänä vuonna päätimme, että emme ota hotellin aamiaista ollenkaan. Ekana aamuna kävimme hotellin aamiaisen syömässä, koska olimme niin myöhään perillä että ei ollut mahista käydä kaupassa. Ihastuin viime vuonna täällä myytävään Liptonin detox tyyliseen teehen ja onnekseni sitä löytyi kaupanhyllyltä edelleen. Missään muualla en tuohon teehen valitettavasti ole törmännyt, joten aion taas tuoda sitä kotiinkin muutaman paketin. Teestä tulee mieleen kesä, sillä se maistuu ihan oikeasti ananakselta.
Parhaat kuivatut papaijat mitä ikinä olen syönyt, niin löytyy tuosta pussista. Hintaa fruit for snack pussilla on alle 2€, eli aika paljon edullisempaa kuin meillä Suomessa. Ensimmäisen kerran kaupasta lähti mukaan Danonen kätevä luonnojogurtti + muro yhdistelmä ja se pääsin heti lempparieni listaan. Saakohan noita Suomestakin? Omaan silmään ei ainakaan ole koskaan osunut.
Kotonahan syön oikeastaan aina aamuisin kaurapuuroa, joten tällainen erilainen aamiainen lomalla on kivaa vaihtelua. Mulle on muuten tämän lämpimän sään takia iskenyt hirveä himo sitruunaan, koska se on niin raikasta. Jääkaapissa odotteleekin sitruunamehua ja sitruunajogurttia. Olisipa taas uusi aamu, niin pääsisin niitä maistelemaan. :D
Paras uutinen tähän väliin on kuitenkin se, että otettiin eilen pitkästä aikaa asukuvat ja ne tulee blogiin vielä tämän päivän aikana. Olen taas päässyt kiinni pukeutumisen ihanuuteen ja uusia asuja tuntuu vilisevän mielessä koko ajan. Olo on helpottunut, koska hetken jo pelkäsin, että olen hukannut vaateinnostukseni kokonaan!
Ihanaa keskiviikkoa kaikille! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Nora,
Namnam! Vitsi, kun iski taas lomakuume. Onneksi enää muutama viikko reissuun. 😊
dreamerachiever.com
Reetta Ekström,
Se reissun odottaminen on kyllä niin parhautta! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/