TOPSHOP at Zalando

No nyt on kivaa kerrottavaa, ellette ole tätä infoa jo netistä sattuneet bongaamaan niin tässä se tulee: Topshopin tuotteita saa nyt tilattua Zalandolta.


Tukholmassa käydessäni on Topshoppiin aina päästävä ja melkein aina olen jotain sieltä ostanutkin. Ärsyttävää on kuitenkin ollut se, että siellä hintalappuun erikseen liimattu hinta kruunuina on yleensä paljon korkeampi kuin alkuperäinen hinta. Mutta nyt on onneksi Topshopin tuotteiden hankinta tehty superhelpoksi kun niitä löytyy Zalandon valikoimista.


Käväisin pari viikkoa sitten hotelli Klaus K:ssa järjestetyssä Zalandon tilaisuudessa jossa infottiin tästä ihanasta uutisesta ja nautittiin live musiikista. Musiikista vastasi Sanni, jota kyllä fanitan kympillä. Supertyylikäs nainen ja upea artisti. Kerroinkin aiemmin tällä viikolla inspiroituneeni Sannin tyylistä niin, että kokosin hänen tämän tilaisuuden asusta oman versioni.


Ja mitä tulee noihin tilaisuudessa esillä olleisiin vaatteisiin ja asusteihiin niin tykkäsin. Niiden värimaailma ja tyyli kolahti kyllä kovaa. Noita kuvissa näkyviä sandaaleita on myynnissä jo nyt, mutta osa kuvissa näkyvistä tuotteista kuuluu AW15 -mallistoon.


Kuuluuko Topshop teidän lemppareihin? Entä bongasitteko näistä kuvista jotain must have juttuja?


Mukavaa illan jatkoa!♥


 

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Milka,
ekan kuvan valkoinen liivi ja kuparinen hame, pure love!
milkainnamaaria.bellablogit.fi
Maria Ihanaista,
Oon aika innoissani tästä, koska tykkään tosi paljon Topshopin vaatteista! 😊
ihanaista.blogspot.com
Reetta Ekström,
Hei älä, oon niin samaa mieltä sun kanssa!! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Jei, ihana kuulla! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/