Torstain kesäinen vapaapäivä Turussa

Vihdoinkin sain ladattua kuvat koneelle torstain osilta.
Parempaa vapaapäivää ei olisi voinut edes toivoa! <3
Sää oli ihanan aurinkoinen ja päivä lähti hyvin käyntiin siltäkin osin, että VR oli 5min etuajassa hypätessäni kyytiin.
Olen kertakaikkisen koukuttunut useampaankin facebookista löytyvään kirpputoriryhmään. Ja ensimmäisenä Turkuun saavuttuani treffasin yhden ostajan rautatieasemalla ja siitä jatkoin keskustaan - Gina Tricottiin..!
Tiedän, ei pitänyt ostaa mitään, mutta torstaina tuli kyllä tätä haastetta rikottua. Oli vaan niin kesäfiilis ja kaupat täynnä ihanuuksia. Aika hyvin kyllä itseni hillitsin kaikesta huolimatta. Mutta taas kerran, mainoksen uhrina, kävi tie sinne GT:hen. Yhdessa postauksessa mainitsinkin telkkarimainoksessa olleen topin metästyksestä huonoin tuloksin. Nyt ei ihan tyhjin käsin tarvinnut lähteä, mutta valinnanvaraa ei ollut. Missio hapsubikini oli suoritettavana. Löysin 2kpl mustia yläosia ja yhden ruskean, kaikki olivat erikokoiset. Sovittelun jälkeen itselleni sopivimmat olivat ne ruskeat - mieleen tuli pocahontaksen biksut! Ystäväni osti mustat. Olisin halunnut ne mintunvihreät, mutta niin hyvä onni ei kuitenkaan ollut matkassa.
Mutta ihmettelen silti taas vähän tätä GT:n toimintaa. Kamppikset pyörii ja liikkeissä ei ole tavaraa!
Kysyin myyjältä, että tuleeko näitä vielä lisää ja hän sanoi, että ei pitäisi tulla.
Otan kuvaa biksuista ja muista löydöistä huomenna ja teen niistä sitten oman postauksen myöhemmin.


Mission suorittamisen jälkeen suuntasimme lounaalle Tintoon. Valitsimme salaattipöydän ja voin kyllä lämpimästi suositella. Todella laaja valikoima ja ihanan tuoretta kaikki leivästä alkaen.
Unohdin siinä vesimelonia rouskuttaessa kokonaan napata kuvan, eli täytyy mennä toiste uusiksi ja tallentaa tarjonta.


Sain ystävältäni VS:n rasvapullon lopun, koska hän ei pystynytkään sitä käyttämään. Halusin antaa hänelle tilalle jotain, mistä voisi nauttia. Kirkkaan koralli glitterlakka oli osuva valinta tähän kesään ja sitä väriä hänellä ei vielä ollut. Kynsilakan ihastelun lomassa nautittiin mitäs muutakaan kuin pehmikset.


Päivään mahtui myös kesäistä sangriaa. Sitä ennen olin ehtinyt vaihtamaan topin ja huivin uusiin, kun en millään malttanut pitää niitä kassissa piilossa! :D

Loppupäivä tuli vietettyä isommassa seurueessa. Suuntasimme terassilta Blankoon. En ollut siellä tai Tintossakaan käynyt koskaan ennen, mutta tykästyin molempiin kovasti.
Valitsin Blankon listalta burgerin. Annos oli niin valtava, että se oli pakko ikuistaa. Myös maut olivat enemmän kuin kohdillaan. Oikein harmitti, etten millään jaksanut kaikkea, koska ruoka oli niin herkullista.


Tässä vielä se ensimmäinen päivän asu:
Aurinkolasit, Bershka
Huivi, H&M
Takki, Gina Tricot
Toppi, Zara
Laukku, Marc by Marc Jacobs
Housut, Zara
Kengät, H&M

Tykkää-merkinnät

Kommentit