Toryt etsii uutta kotia

Nyt on maailmankirjat todella sekaisin - olen nimittäin pitkän pohdinnan jälkeen päättänyt myydä kalleimmat koskaan omistamani kengät. Kyseessä on Tory Burchin nilkkurit, jotka pari vuotta sitten ostin Tukholmasta. Pidän kenkiä yhä todella kauniina, mutta niille on kertynyt käyttöä vain muutamien asukuvien verran. Syy tähän on se, että en vaan osaa käyttää noin korkeita korkoja osana arkea ja jos lähden kemuttelemaan niin valitsen jalkaani korkkarit.

Mun tulee nykyään tosi harvoin ostettua mitään merkkijuttuja, koska en vaan malta säästää. Siksikin mietin kauan, että raaskinko myydä näitä kaunottaria pois. Olen nyt parin viikon ajan koittanut ihan tosissani saada kaappeja tyhjemmäksi ja kantanut tavaraa kirppikselle päivittäin. Samalla päätinkin, että ei ole mitään järkeä pitää hyllyllä kenkiä, joita en edes käytä.

Joten tässä sitä nyt ollaan, haikein mielin, etsimässä näille Toryn nilkkureille uutta kotia. Muistan monien intoilleen näistä kengistä, kun ne ekan kerran olivat blogin asukuvissa mukana, joten siksi päätin tehdä tämän postauksen. Löytyisiköhän sieltä ruutujen takaa vielä joku, joka innostuisi näistä kengistä niin kovasti, että haluaisi antaa niille uuden kodin? ♥

Kenkien laatikossa lukee koko 10, mutta mulla on sellainen muistikuva, että kaupassa ne olivat koon 40 alla. Oma jalkani on kokoa 40 ja itselleni nuo ovat sopivan kokoiset. Kyselyitä lisätietoja varten voi laittaa mulle suoraan sähköpostiin reetta.ekst@gmail.com ja sinne samaiseen osoitteeseen voi laittaa myös niitä ostotarjouksia. Myyn kengät heti kun sopiva tarjous tulee kohdalle.
Toivottavasti saisin kengät myytyä pian, sillä pelkään muuten nostavani ne takaisin sinne samaiselle hyllylle, josta ne kuvien ottoa varten otin pois.
Jes, huomenna on perjantai ja sitten alkaakin viikonloppu, eli mukavaa pian alkavaa viikonloppua kaikille!♥

  Kuvat: Murat MutluSEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit