TOUKOKUUN BETTE BOX + ALENNUSKOODI

In cooperation with BetteBox

Olen aina rakastanut kosmetiikkaa. Muistan kuinka tärkeitä ne omat ensimmäiset meikit ja kasvovoiteet olivat. Tämän kuun Bette Boxia avatessani mietin, että olisipa tällainen kosmetiikan ylläriboxi ollut olemassa jo silloin kun olin teini. Koska tän parempaa tapaa päästä testailemaan uutuuksia ja bongailemaan niitä hyviä tuotteita juuri itselleen ei olekaan. Nykyään luokittelisin itseni kosmetiikan suurkuluttajaksi, mutta siltikin jaksoin innostua laatikollisesta kosmetiikkaa.

Varmasti yksi isoin syy innostukseeni oli se, että Bette Boxin sisältöä ei tiedä etukäteen. Ja kukapa nyt ei tykkäisi ylläriboksista, jonka sisältä paljastuu joka kuukausi kosmetiikkaa.

Toukokuun Bette Boxista löytyi useampi itseäni kiinnostava tuote. Ajattelinkin jakaa teidän kanssa tuotteiden top kolmosen, joiden testaamista odotan eniten. Boxin sisältä paljastui myös ötökkäkammoisen pelastus, joten se tuote on myös nostettava vielä erikseen esiin tän kuun tuotteista. Kiinnitin huomiota myös siihen, että boxin sisällöstä mikään tuote ei ollut mulle ennestään tuttu, joten aika nappi sisältö.

Mun top 3 tuottet joiden testaamista odotan eniten löytyvät yllä olevasta kuvasta. Ja pakko myöntää, että nämä pakkaukset myös miellyttivät eniten silmääni visuaalisesti. Hyvin suunnitellut pakkaukset ovat ainakin itselleni se, mikä vaikuttaa ehdottomasti ostopäätökseen.

Four Reasonsin helmiäissuihke lupaa hiuksillesi helmiäisen hohdetta. Tuote antaa myös kevyttä pitoa. Testaan tätä ehdottomasti kun seuraavan kerran kiharran hiukseni.

Lumene Valo Glow Reveal kirkastava & kuoriva naamio piristää väsynyttä ja sameaa ihoa. Kuulostaa juuri sellaiselle tuotteelle jota tarvitsen työviikon päätteksi. Ja pakko vielä sanoa, että tää Lumenen uudistunut ilme on niin mun mieleen.

Vichy Slow Age Night yövoide ja kasvonaamio on ihoa palauttava tuote, jota voi käyttää niin voiteena kun naamiona. Tuote lupaa vähentää ulkoisten tekijöiden aiheuttamia varhaisia ikääntymisen merkkejä. Tällaiset ikääntymisen merkkejä vähentävät tuotteet saa mut aina innostumaan, koska oon semisti sellainen ikäkriiseilijä.

Kuulostaako joku näistä tuotteista teistä mielenkiintoiselta tai oletteko jo sattuneet näitä testaamaan?

Ötökät on ehdottomasti kesän isoin miinus. Saan valtavat paukamat ihan vaan hyttystenkin pistoista, vaikka syön allergialääkettä läpi kesän. Siksi nämä Muumi hiuslenkit saivatkin mut lähes tuulettamaan. Nämä ponnarit lupaavat nimittäin pitää ötökät loitolla 250h ajan siitä kun otat ponnarin ulos pakkauksestaan. Kun suuntaan kesällä maalle, aion ehdottomasti testata näiden tehoa.

Jos suakin kiinnostaa testata Bette Boxia, niin nyt siihen olisi oiva tilaisuus. Sain meinaan jaettavaksi alennuskoodin, jolla pääsette tilamaan ensi kuun Bette Boxin hintaan 14,90€ (norm. 18,90€/kk)

KOODI: ReettaE

Etu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia, määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa tai voit myös yllättää vaikkapa ystäväsi tilaamalla Bette Boxin hänelle lahjaksi. Pääset suoraan tilaussivulle tästä .

Alennuskoodi on voimassa 31.5.2018 asti.

Ihanaa toukokuun jatkoa kaikille! <3

XX Reetta

Tykkää-merkinnät

Kommentit