Treffit suloisten bloggaajien kanssa

Viime lauantaina se tapahtui - otin ensimmäisen kerran osaa itse sopimaamme blogitapaamiseen.
Meitä oli, itseni mukaan laskien, viiden hengen porukka, jolla juttua ja naurua riitti. Treffipaikaksi sovittu Aula Cafe Turun jokirannassa oli niin loisto valinta, että varmasti menen sinne brunssille toistekin.

Riikka perusti tänä vuonna faceen oman ryhmän turkulaisille bloggaajille. No enhän mä ole turkulainen, mutta tiiättekö niinku melkein, koska tästä on vain reilun puolen tunnin matka hurauttaa Turkuun.
Jenna ja Riikka pitävät yhteistä blogia ja ovat minulle tuttuja jo ala-aste ikäisistä. Pelasimme aikoinaan koripalloa yhdessä monenmonta vuotta ja nyt bloggaamisen kautta olen tutustunut heihin uudelleen - onneksi! <3

Ennin blogia olin seuraillutkin jo jonkin aikaa. Taisin eksyä sinne ensimmäisen kerran hänen blogiini jättämän kommentin kautta. Vaikka meillä on ikäeroa kuusi vuotta, ei sitä todellakaan mistään huomaa. Oli mahtavaa nähdä livenä. <3
Maria oli minulle eniten vieras. Sain ensimmäisen kerran tiedon hänen bloginsa olemassaolosta tässä kuussa. Maria oli kyllä niin suloinen ja rakastuin hänen punaiseen takkiinsa palavasti!! <3 Saisinko joskus lainata sitä asukuvaan harteilleni? *toiveikkaana*


Ja sitten päästäänkin muodin jälkeen heti toisen lempparijuttuni pariin: ruokaan. :D
Olen oikea brunssien fani. Jos saisin päivän pitää ravintolaa, haluaisin ehdottomasti järjestää brunssin.
Jälkiruoalla on suuri merkitys kun mietin brunssipaikan valintaa. Kyllä, herkut uppoavat meikäläiselle vähän liiankin hyvin.
Aula Cafeen tarjonta oli monipuolinen ja erityistä rakkautta minussa herätti kauraomenapaistos kera vaniljakastikkeen. Olen niin allerginen omenalle, etten mielelläni edes käsittele sitä, joten toisen tekemä omenaherkku on jotain mitä arvostan suuresti. 


Brunssin jälkeen maastouduimme jokirantaan ja vuorossa oli asukuvia. Oli niin hauskaa ottaa kuvia isolla porukalla. Parasta kaikessa oli se, että kellään ei ollut kiire mihinkään. Ainakin minun arjessani on aika harvinaista, että kellon mukaan ei tarvitse elää orjallisesti.

Pientä esimakua asustani näette tässäkin postauksessa, mutta asukuvat on vielä tulossa ihan omassa postauksessaan. Sen verran voin paljastaa, että olin supertyytyväinen tuohon asuun ja mielestäni sen kanssa voisi lähteä edustamaan moneenkin tilaisuuteen. 


Kuva: Enni 
Kuvat: Enni

Jos jonain lauantaina huomaatte kävelevänne tämän norsun ohi klo 11-15 välisenä aikana niin menkäähän rohkeasti ovesta sisään ja viettäkää mukava hetki hyvän ruoan parissa.

Iso kiitos vielä kaikille tytöille ihanasta lauantaista näin yhteisesti! <3Toivottavasti nähdään taas pian!!
Se olisi sitten taas perjantai - mahtia viikonloppua kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Ekström,
No älä muuta sano ja viikon päästä mekin nähdään - en malta odottaa! <3

Viikonloppuja sinnekin! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Toi on niin totta - en olisi kaksi vuotta sitten osannut edes haaveilla miten kivoja juttuja onkaan voinut tapahtua!! 😊
Kiitos ihana! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159