Trench coat and blue hair

Eilen tuli juhlittua äitiä ja syötyä superherkullista kakkua. Tänään koitti paluu arkeen, mutta vain muutamaksi päiväksi, sillä aion vapailla Helatorstain jälkeisen perjantain ja vielä siihen päälle koko viikonlopun. Kumpa olisi aurinkoisia ilmoja niin nenäkin varmasti kiittäisi rentouttavasta viikonlopusta muutamaa pisamaa runsaampana.


Vietin ennen vappua ihanan iltapäivän Zalandon tilaisuudessa ja voitteko kuvitella, Sanni oli esiintymässä siellä livenä. Olen ollut Sanni fani aina Prinsessoja ja Astronautteja biisistä lähtien ja tuntui aika huikealta seistä siinä muutaman metrin päässä naisesta ja fiilistellä hänen upeaa ääntään. Niin ja Sannin tyyli on niin huippu, tykkään seurailla häntä instassa ihan jo senkin takia. Sainkin inspikseni tähän asuun juuri Sannilta. Meinaan hän oli yhdistänyt armeijan vihreän haalarin vaaleansinisiin hiuksiin ja siitä se ajatus sitten lähti.


Muistin ostaneeni jo syksyllä Hennesiltä armeijan vihreän haalarin. Haalari oli kuitenkin täysin unohtunut kaappiin, koska siinä oli nappeja ihan liikaa - tajusin sen vasta kotona. Mä vaan en jaksa käyttää pukemiseen niin paljon aikaa mitä napit vaativat. No nyt aioin tsempata ja puin haalarin päälleni suunnatessani toukokuun ekana sunnuntaina Turkuun brunssille blogityttöjen kanssa. Kaapista sattui myös löytymään Glitterin tilaisuudesta saamani sininen hiusliitu ja niin hiukseni saivat siniset latvat. Tarkoitus oli koittaa sinistä koko päähän, mutta yllättäen kello juoksi nopeampaa kuin mun suunnitelmat.


Tykkäsin asun värimaailmasta kovasti, mutta en tiedä, että jaksanko enää tämän vuoden puolella taistella noiden raivostuttavien nappien kanssa. Parhainta tässä asussa kuitenkin oli trenssi, jonka kanssa viimein on tarkentunut ulkona. Kaipa ne sandaalitkin pian saa kaivaa esille - en millään malttaisi odottaa tätä ihmettä tapahtuvaksi.


Miten on, onko siniset hiukset teistä Hot or Not?


Mukavaa uutta viikkoa kaikille! ♥


Kuvat: Paula / AESKA


Sunnies, Aldo / Trench Coat, H&M / Jumpsuit, H&M / Sneakers, Reebok


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Paula,
Sanni-inspis oli älyhyvä veto ja teit kyl tosi upeen oman version siitä<3 toi haalari oli nii mageee!! Helppo mutta..vaikea 😃 ton riisumisen osalta haha. Mukavaa viikkoa sinne Reetta<3
fash1ontherapy.blogspot.fi/
Maria Ihanaista,
Oi vitsi, upeita kuvia taaskin Reetta!! 😊
ihanaista.blogspot.com
Reetta Ekström,
Kiitos ihanasta kommentistasi Paula ja kiitos vielä kuvistakin! <3

Täällä on ollut niin synkeä ilma tänään, että tekis mieli vaan nukkua koko loppu viikko! 😃

Mukavaa viikkoa sinnekin! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Kiitos kovasti ihana Maria! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Pauliina A.,
Olit kyllä niin kaunis, nappivalinta tuo inspis Sannilta! 😊 <3 Ja vauu miten upeita kuvia!
allthelittleroyals.blogspot.fi/
[…] Käväisin pari viikkoa sitten hotelli Klaus K:ssa järjestetyssä Zalandon tilaisuudessa jossa infottiin tästä ihanasta uutisesta ja nautittiin live musiikista. Musiikista vastasi Sanni, jota kyllä fanitan kympillä. Supertyylikäs nainen ja upea artisti. Kerroinkin aiemmin tällä viikolla inspiroituneeni Sannin tyylistä niin, että kokosin hänen tämän tilaisuuden asusta oman versioni. […]
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/2015/05/tops
Reetta Ekström,
Kiitos kovasti Pauliina! <3

Näistä kuvista tuli kyllä kivoja kun aurinkokin paistoi niin ihanasti! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/