Tukholman visiitti elokuulta

Käväisin elokuun lopulla viiden päivän reissulla Tukholmassa. Rakastan sitä kaupunkia. Helposti voisi päivän jos toisenkin viettää kahviloissa istuskellen ja ihmisiä katsellen. Tukholman katukuva on kaunis, ihmiset ovat pukeutuneet hyvin ja ideoita omaan pukeutumiseen saa bongattua kätevästi vain pitämällä silmänsä auki.

Muutamia huippulöytöjä reissulta tulikin tehtyä. Jo aiemmissa postauksissa näkynyt Topshopin neule sekä Mulberryn huivi ovat olleet kovassa käytössä. Yksi ihanimmista hankinnoista kuitenkin odottaa vielä vuoroaan - karvainen talvitakki, jonka nimesinkin karvaturriksi.
Olen sellaisesta takista haaveillut kauan, mutta koskaan ei ole sopivaa tullut vastaan.
Ystäväni oli ensin vähän kauhuissaan, että olenko tosissani, mutta kun sovitti takkia itse niin liittyi takin fanittajiin sillä sekunnilla.
Nyt saa tulla kylmä ja viimainen talvi, olen varautunut!
Muutamissa reissukuvissa takki jo esiintyykin.
KYLLÄ, käytin takkia jo elokuussa! Olimme lähdössä Cafe Operaan ulkona lähes myrskytessä ja tulin siihen tulokseen, että sen kanssa en ainakaan palele.

Reissu oli onnistunut ja mukava piristysruiske tavalliseen arkeen. Laatuaikaa ystävän kanssa ei koskaan voi olla liikaa! <3
Reissun ja kynttilöiden voimilla jaksaa tsempata jouluun ja siellä odottelevaan pidempään vapaaseen asti.

Tässä kuvia viiden ihanan päivän ajalta:
Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
ihanuus oot <3
mut heeeei missä kuva mun mageista hampailla tasoitetuista kynsistä on? 😉
/maiq
Reetta Ekström,
Kiitos, niin sinäkin! <3
No voin laittaa sen vaikka sun seinälle ihailtavaksi! 😃
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Diina-Maria,
Toi keltanen mekko on kyllä tosi nätti, mistä se on? 😊
www.blogger.com/profile/019433307979379805
Reetta Ekström,
Kiitos Diina! <3 Se on Maleenasta, Salosta. Siellä on aina kaikkia ihania juhlamekkoja ja vain muutama samanlainen kappale, niin saa oikeasti lähes uniikin mekon itselleen 😊 Sieltä varmasti löytyisi sullekin juhlamekko marraskuun partyihin 😉
www.blogger.com/profile/174198754531559159