Tyhjiksi käyneet purnukat 01/16

En kyllä yhtään tajua, että mihin tästä vuodesta ovat kokonaiset kolme kuukautta kadonneet, mutta vessan alakaapista eilen kaivamani kasa loppuneita kosmetiikkoja oli realistinen todiste siitä, että tätä vuotta oikeasti on kulunut sen kolmen kuukauden verran.

Tammikuun loppuneet on nyt kuvattu ja kuvia läpi käydessäni tajusin, että olen ihan oikeasti ikävöinyt näitä postauksia. On jotenkin itsellekin hirveän hauska käydä oikein ajatuksella läpi, että mitäs kaikkea sitä onkaan tullut testailtua. Joten jatketaan tätä viime kesänä alkanutta postaussarjaa tammikuun loppuneilla tuotteilla.Keune, Society Hairspray onkin jo useammasta loppuneet postauksesta tuttu. Tätä vaan kuluu meillä niin paljon, että pullo löytyy postauksista vähän tiuhempaan tahtiin. Enemmän tuotteesta pääset lukemaan tästä.

Victoria's Secret PINK, Body Lotion on yksi mun lemppari vartalovoide. Koostumus on toimiva ja tuoksu aivan ihana. Jossain kohtaa näitä PINK -malliston tuotteita ei saanut lentokenttien myymälöistä ja tämäkin on joskus tilattu Jenkeistä, mutta tällä hetkellä saa näitäkin ihanuuksia ihan Suomestakin. Tällä hetkellä tämän rasvasarjan purkit ovat superherkullisia pastellinsävyissään. Suosittelen testaamaan.♥

Biozell, Color Mask Silver* oli todella toimiva tuote kun halusin pitää vaaleat hiukseni kylmänvaaleina. Nyt kun hiusten väri on enemmän harmaa kuin blondi, niin tämän tuotteen teho yksinään ei riitä. Se on kuitenkin toimiva tuote kun sekoittelee kaikkia silver tuotteita keskenään harmaan sävyn ylläpitämiseksi.

Biozell, Tuuheuttava Kuivashampoo* oli todella toimiva tuote, mutta en tykännyt sen tuoksusta ja siksi en usko, että tulisin hankkineeksi tätä uudestaan. Onneksi tuoksu jutut on kuitenkin niin henkilökohtaisia, että uskallan suositella testaamaan tätä kuivashampoota.


YON-KA, kasvovesi* oli aivan ihana tuote. Rakastuin sen tuoksuun heti ja se sai olon jotenkin rentoutuneeksi. Voisin ehdottomasti käyttää tätä toistekin.

Makiash, Perfect Finish Loose Powder* oli todella miellyttävä tuttavuus. Tämä nousi puuterilemppareissani sijalle kaksi. Pakkaus oli kätevän kokoinen ja meikkipohja kesti todella kauan hyvänä tämän puuterin ansiosta. Makiashin tuotteita voi ostaa Elloksen nettisivuilta.

Bulldog, Original Lip Balm* on miehille erityisesti tarkoitettu huulirasva. Mutta jotenkin siinä kävi niin, että meidän perheessä minä käytinkin tämän tuotteen onnessani alusta loppuun. Kun istun tietokoneella, niin mulla täytyy aina olla vieressä huulirasva. Niin koukussa huulirasvoihin olen. Eli jos haluat testata vähän miehekkäämpää huulirasvaa niin suosittelen, tykkäsin tästä kovasti.

Jurlique, Skin Balancing Face Oil* on ollut ensimmäinen tuttavuuteni kasvoöljyjen ihmeellisessä maailmassa. Tuote kosteutti ihoa tehokkaasti ja tykkäsin tuosta pipetti korkista. Sillä hetkellä kun testasin tätä ensimmäisenä tämän tyylisenä kasvotuotteena oli se lempparini, mutta nyt on kilpailijoitakin ilmestynyt vessan kaapin hyllylle.


Keune Care Line, Derma Regulating Shampoo on hellävarainen ja ihanan raikkaalle tuoksuva syväpuhdistava shampoo. Tämä on ollut kestosuosikkini jo vuosien ajan. Suosittelen lämpimästi testaamaan.

Crest, Whitening Expressions hammastahna on niin lempparini, että en varmaan kyllästy tuohon tahnaan ikinä. Suuremmat selitykset tästä hammastahnasta löytyy täältä.

*saatu blogin kautta
Tällaisia tuotteita tuli tammikuussa kulutettua loppuun. Löytyykö lemppareita tai uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia näiden loppuneiden joukosta? 
Mukavaa sunnuntaita kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät