TYHJIKSI KÄYNEET PURNUKAT 07/16

Välistä puuttuu parin kuukauden loppuneet tuotteet, mutta ei anneta sen häiritä vaan palataan niihin tuotteisiin sitten toisen kerran. Tilanne on meinaan se, että purkit on kyllä tallella, mutta jostain kumman syystä en vaan ole saanut niitä kuvattua. Ihan uskomattoman ärsyttävää toimintaa itseltäni, koska vähänkö ne tyhjät purkit vie tilaa! Mutta joo, koitan ryhdistäytyä ja sitä ennen esittelen teille ne tuotteet jotka heinäkuun aikana loppuivat. Tässä postauksessa on muuten luvassa useampi superhyvä tuote, joten kannattaa tsekata loppuun asti.


Mossa, Micellar Water* ihastutti. Tykkäsin tuotteesta hirmuisesti. Suuntasin tänään Salon Sokokselle, koska mun kaikki kasvovedet oli loppu. Olisin ostanut tätä, mutta harmikseni Mossaa ei löytynyt sokkarin valikoimista. Jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa niin tätä voin ainakin lämpimästi suositella testaamaan.

Garnier, Micellar Cleansing Wipes meikinpuhdistusliinat olivat uusi ja ihanan freesi tuttavuus. Valitsin juuri nämä meikinpuhdistusliinat vain tuon pakkauksen söpön värimaailman takia. Voisin hyvin ostaa näitä toistekin.


MAC, Eye Brows Crayon Pour Les Sourcils kulmakynä on ties kuinka mones jonka olen käyttänyt loppuun. Tää on vaan niin mun luottotuote. Saan olla ikuisesti kiitollinen NUDE - blogin Erikalle, että hän suositteli tätä tuotetta mulle. Kaksi vuotta sitten elämäni mullistui tämän tuotteen ansiosta.♥

Elizabeth Arden, Eight hour cream on sellainen ihmeaine, että korvaajaa en ole sille löytänyt. Olen käyttänyt tätä klassikko voidetta lähes kymmenen vuoden ajan. Rohtuneet huulet voi unohtaa tyystin kun käyttää tätä tuotetta ja kun yleensä flunssasta rohtuu nenänpielet niin tämä voide parantaa rohtumatkin yhdessä yössä. Yhden tatuointini kotihoidon hoidin myös tällä rasvalla ja eipä ole mikään tatska koskaan parantunut niin nopeasti kuin se. Menen ensi viikolla laivalle ja ostoslistalta löytyy tämä rakkaus tuote. Ei ehkä tarvitse erikseen enää sanoa, mutta sanonpa silti: suosittelen lämpimästi testaamaan!♥


Sunsilk, Volume Dry Shampoo oli mun tän kesän lemppari kuivashampoo. Tällä hetkellä kaipaisin kaappini valikoimiin jotain hyvää, mutta tuoksutonta kuivashampoota. Herbinan tuoksuttomasta tykkään, mutta en ole pitkään aikaan löytänyt sitä mistään. Mutta palataan vielä tohon Sunsilkin kuivashampooseen: jos etsit hyvää markettitason kuivashampoota niin suosittelen testaamaan tätä.

Secret, powder fresh deodorant on heittämällä paras dödö mitä koskaan olen käyttänyt. Olen hehkuttanut sitä aiemmissakin loppuneiden tuotteiden postauksissa ja pitäydyn tässä hehkutus kannassani edelleen. Iso miinus vaan on se, että tätä dödöä myydään Jenkeissä, eikä täällä Suomessa.


Sephora, Green Tea Eye Mask ja Lingzhi face mask ovat sellaisia aarteita, että ei mitään rajaa. Okei, nyt mua alkaa jo naurattaa, koska tää postaushan on ihan täynnä kaikkia mun överilemppareita. Mutta jatketaan, siis nää maskit on ♥♥♥!
Voin vaikka vannoa, että ihoni on aina superissa kunnossa näiden Sephoran maskien jälkeen. Erityisesti sydämeni sykkii noille silmänalusille tarkoitetuille maskeille, koska ne oikeasti poistaa kaikki väsymyksen merkit ja kaventaa samalla poskiakin. Tai siltä musta ainakin tuntuu jos rentoudun aamulla hetken tällaisen maskin kanssa ja sitten alan meikkaamaan.
Näissäkin tuotteissa toki miinus on se, että niitä ei myydä Suomessa, mutta Sephorassa hamstraus on onneksi enemmän kuin sallittua ja mulla on kotona näitä maskeja aikamoinen läjä tälläkin hetkellä.


Glo Minerals, Perfecting Powder on tuttu tuote aiemmistakin tämän postaussarjan postauksista ja miten osuvaa, että tämäkin lemppari osui tähän postaukseen. Allekirjoitan edelleen tämän puuterin kohdalla lauseen: paras puuteri ikinä.

Keune, Color Care Treatment hiusmaski oli oikein miellyttävä tuttavuus. Hiuksista tuli supersileät ja tuote tuoksui ihanalle. Rakastan hiusmaskeja, mutta inhoan sitä kun niitä ei ole pakattu pumppupulloihin tai tuubeihin. Koen tällaiset auki kierrettävät purkit vaan jotenkin tosi hankaliksi ja sen takia kesti aika kauan, että sain käytettyä tämän loppuun. Ennemmin kun valitsen aina hiuksia pestessä sen tuubin tai pumppupullon.

Nyt sattuikin olemaan aikamoinen lempparituotteiden listaus tämä heinäkuun loppuneiden tuotteiden postaus. Hauska huomata, miten jaksan täällä ruudun toisella puolella innostua ihan vaan tyhjistä tuotteiden pakkauksista. Mutta loistava tuote on aina sen innostuksen ja hehkutuksen ansainnut.
Löytyikö tästä postauksesta teille tuttuja tuotteita tai sellaisia, joita haluaisitte testata?
Ihanaa perjantaita kaikille!❤︎
XX Reetta

Tykkää-merkinnät

Kommentit