Tyhjiksi käyneet purnukat 09/15

Mulla on nyt sellainen tavoite, että tän vuoden aikana on vielä loka- ja marraskuunkin, tyhjiksi käyneet purnukat, postaukset tehtävä. Tää valon vähyys saa mut hulluksi, kun tuntuu etten koskaan ehdi kuvaamaan mitään. Eilen tosin oli valoa, mutta koko valoisan ajan olin töissä. Nämä kuvat onkin otettu illalla liikkeessäni, koska siellä on paljon kirkkaammat valot kuin kotona. Onhan näitä parempiakin kuvia ollut, mutta kunhan kuvasta edes vähän erottaa purkin ääriviivaat niin se saa luvan riittää tällä kertaa.

Syyskuussa ei tosiaan ollut mitään hirveää läjää loppuneita tuotteita, koska tyhjensin elokuussa lähes koko vessan kaappimme sisällön mukaan Kreetan reissulle. Mutta yksi suurimpia lempparituotteitani mahtuu mukaan tähän postaukseen, joten kannattaa tsekata tämä ihan kunnolla läpi.RICH, Intense Moisture Shampoo* oli todella miellyttävä tuttavuus. Shampoon tuoksu oli ihana ja se teki hiukset puhtaiksi ja samalla todella hoidetun tuntuisiksi. Tätä tulee meidän kylppäristä löytymään varmasti toistekin, sillä se oli myös Tomin mieleen.

Betamax, aurinkokapseli* eli betakaroteeni-ravintolisä kuuluu osaksi elämääni aina keväisin ja kesäisin. Joka kevät myös tuumin, että nyt kyllä syön aurinkokapseleita läpi vuoden, jotta ihoni voisi paremmin, mutta koskaan en ole tähän tavoitteeseen päässyt. Tänä vuonna söin näitä vielä syyskuunkin, mutta kun en heti muistanut käydä kaupassa hakemassa lisää niin homma taas unohtui. Olen huomannut, että betakaroteenia syömällä pystyn välttämään aika hyvin aurinkoihottuman ja rusketuksestakin tulee tasaisempi.Glo Minerals, Perfectin Powder on puuteri, jota ilman en voisi elää. Se kiinnittää meikin niin täydellisesti, että voittajaa en ole tälle puuterille vielä löytänyt. Olen käyttänyt tätä puuteria parin vuoden ajan ja vaikka se on aika hintava puuteriksi (41€) niin on se jokaisen euron arvoinen. Puuteria löytyy vain yhtä sävyä ja se sopii kaikkien meikkivoiteiden kanssa. En siis käytä mineraalipohjaa, vaan ihan perus Lumenen meikkivoide on tälläkin hetkellä käytössä ja tämä mineraalipuuteri sopii sen pariksi täydellisesti.

Schwarzkopf, Color Freeze Shampoo* oli todella hyvä shampoo, mutta käyttömukavuutta laski isosti se, että korkki hajosi melkein heti, eikä pysynyt enää lainkaan kiinni. Inhoan sitä kun shampoon sekaan menee vettä ja tuon korkkijutun takia en ostaisi tätä uutta pullollista.Niophlex, Maintainer tehohoito* on yksi pahimmin itseni koukuttaneista hoitoaineista. Tuoksu on ihana ja hiusten kammattavuus ja kiilto on tällä pesemisen jälkee omaa luokkaansa. Hiuksilleni on tehty kaksi kertaa Niophlex hoito ja varmasti tullaan tekemään vielä monet kerrat, sen verran ihana tämä tuote on ja toki se itse hoitokin.♥

Maybelline, 900 Pink Pop on yksi niitä harvoja huulipunia jonka olen kuluttanut loppuun asti. Olen ollut koukussa huulipuniin reilun viidentoista vuoden ajan ja siksi niitä on aika paljon tullut vuosien varrella hankittua. Mutta välillä koukutun johonkin yhteen huulipunaan niin täysin, että se tulee kulutettua nopeastikin loppuun. Tämä suloinen Pink Pop kului aika nopeasti loppuun, koska huulipunan pysyvyys oli niin huono. Sävy oli mitä ihanin, mutta huulipunaa sai olla lisäämässä koko ajan. En aio hankkia tätä toiste.

Biotherm, Biosource kasvovesi ei ole itselleni mikään uusi tuttavuus. Hankin tämän jättimäisen pullon yleensä aina joulun jälkeisistä alennusmyynneistä ja enköhän tee tuon hankinnan tänäkin vuonna. Kestosuosikki, joka sopii iholleni todella hyvin ja puhdistaa tehokkaasti.

*saatu blogin kautta
Tällaisia tuotteita tällä kertaa, löytyikö joukosta joku suosikkituote?
Mukavaa tiistaita kaikille! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

hanna
,
Argh, mä niin kadehdin! Kaksi meikkituotetta loppuun yhden kuukauden aikana! Ei vaiskaan, hieno saavutus:D Kuulostaa siltä, että tuota Glo Mineralsin puuteria pitäis joskus kokeilla...
Reetta Ekström,
Voi Hanna, mä niin ymmärrän! 😃
Lokakuussa on myös tulossa loppunut meikkituote x 2! 😃
Ja juu, toi Glo:n puuteri on kyllä sellainen tuote, jota ehdottomasti kannattaa testata. 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/