Tyhjiksi käyneet purnukat 10/15

Aika viimeisiä viedään tämän vuoden osalta. En jotenkaan ole käsittänyt sitä, että ihan kohta se vuosi oikeasti vaihtuu. Ja ennen kuin se vaihtuu niin vietetään pieni hetki kosmetiikan ihmeellisessä maailmassa. Nyt olisi vuorossa lokakuussa loppuneiden tuotteiden esittely. Oon jotenkin todella ihmeissäni, että miten paljon olen tän vuoden aikana kuluttanut kosmetiikkaa loppuun. Vasta näiden postausten teko on avannut silmäni sille, että olenkin paljon kovempi kuluttamaan kosmetiikkaa mitä olen ajatellut.


Secret, Shower Fresh Deodorant on sellainen tuote, jota ei vaan voi hehkuttaa liikaa. Muistaakseni olen tätä tuotetta hehkuttanut jossain muussakin tämän vuoden loppuneet postauksessa. Tää on vaan niin huippu dödö - en ole koskaan käyttänyt mitään vastaavaa. Onneksi ihanat asiakkaat ja ystävät, ovat tuoneet tätä mulle Jenkeistä lisää ja vielä on muutama dödö varastossa. Varmaan on pakko ostaa jotkut halvat lennot Jenkkeihin kun nekin on käytetty.

& Other Stories, Body Lotion tuli ostettua ihan vaan kivan näköisen pakkauksen ja tuoksun vuoksi. Rasva oli myös hyvää ja plussat pumppupullosta. Lähden käymään tammikuussa Tukholmassa niin voipi olla, että tätä rasvaa on ostettava lisää.


Keune, Society Hairspray on meidän kotona kiistaton hiuslakka suosikki ja sitä sitten kuluukin loppuun aika tasaiseen tahtiin. Tän lakan kanssa saa kiharat pysymään todella kauniina pitkään, koska hiuslakka sisältää kosteussuojan. Olen jonkin verran pienentänyt liikkeeni tuotevalikoimaa, mutta tämä hiuslakka tulee kyllä pysymään valikoimissa ikuisesti.

Medik8, Hydr8 Day 360* kasvovoide oli niin kullanarvoinen tuote, että purkki oli pakko oikein leikata kahtia, jotta sain käytettyä sen ihan loppuun asti. Koostumus tässä tuotteessa oli täydellinen ja tykkäsin kovasti tästä pumpulla varustetusta pakkauksesta. Jos näet tätä kasvovoidetta kosmetologisi hyllyssä niin suosittelen lämpimästi kotiuttamaan. En näe mitään syytä, että miksi en hankkisi tätä itselleni toistekin.


Lumene, Color Correcting Cream meikkivoide sävyssä medium on ollut suosikki meikkivoiteeni siitä asti kun se tuli markkinoille. Suojakertoimensa ansiosta se on täydellinen tuote myös kesäisin. Useampi tuubi on tätä meikkivoidetta kyllä tullut kulutettua.

Keune Blend, Volume Instant Refreshing kuivashampoo pitää edelleen pintansa yhtenä lemppari kuivashampoonani. Loistavan sisällönsä lisäksi myös pakkauskoko on mitä parhain ja tuotetta on helppo kantaa mukana.

MAC, Eye Brows Crayon Pour Les Sourcils kulmakynä sävyssä Fling osoittautui vuosi sitten, pitkän etsinnän jälkeen, juuri täydelliseksi kulmakynäksi itselleni. Sävy on kohdillaan ja tuotteen koostumus on täydellinen. Myöskään teroitinta ei tarvitse muistaa kantaa mukana tämän tuotteen kanssa ja se on kanssa iso plussa. Jos uusi kulmakynä on hakusessa niin suosittelen lämpimästi testaamaan tätä MACin tuotetta.

  
Victoria's Secret, Midnight Dare hajuvesi on ihan lemppareitani. Olen näitä pulloja kuluttanut jo useamman loppuun. Pullo on kätevän kokoinen mukana kannettavaksi ja tuoksu tässä Midnight Daressa on vaan niin ihana. Usein tätä laitettuani on tultu kysymään, että mitä hajuvettä käytän. Tätä tuoksua ei myöskään ole hinnalla pilattu - laivalla se taitaa olla edullisin ja jotain 14€ paikkeilla.

Crest, Whitening Expressions hammastahna on aika timanttinen tuote. Olen käyttänyt näitä tahnoja paljon, eikä ainakaan hammaslääkäri ole sanonut, että se oli kiillettäni hangannut pois, kun aiheesta olemme keskustelleet. Valkaisevissa hammastahnoissa kun on aina se riski, että ne voivat hangata hampaan kiillettä liikaa. Jenkeissä varmasti myös on ihan eri säädökset tällaisien asioiden suhteen kuin meillä täällä Suomessa.

Crestin hammastahnaa olen käyttänyt ensimmäisen kerran viitisen vuotta sitten ja raahasimme sitä silloin Miamin reissulta Suomeen lähes parin vuoden käyttötarpeiksi. Itse ainakin pidän tätä Jenkkilän ihmettä turvallisena ja hyvänä hammastahnana. Voitte vaan kuvitella riemuni määrää kun löysin Crestin hammastahnaa kesällä Hanian yhdestä valtavan suuresta kosmetiikka tavaratalosta. Jokunen tuubi näitä sitten tulikin kotiin kannettua. Tämä Crestin Exotic Energy hammastahna valkaisee hampaita hyvin ja maistuu ihan kesälle. Voiko hammastahnaan rakastua? :D

*saatu blogin kautta
Nyt lähden kohti Turkua ja ystäväni kanssa vuoden viimeisille treffeille.♥
Löytyikö tästä postauksesta jotain mielenkiintoisia tuotteita?
Ihanaa vuoden viimeistä päivää ja muistakaahan käydä osallistumassa ihanaan Syster P huiviarvontaan, vielä tämä päivä on aikaa osallistua! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

[…] Society Hairspray onkin jo tuttu tuote näissä mun loppuneet postauksissa. Se on vaan niin käsittämättömän toimiva hiuslakka, että jos et ole sitä vielä testannut […]
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/2016/02/tyhj
[…] Keune, Society Hairspray onkin jo useammasta loppuneet postauksesta tuttu. Tätä vaan kuluu meillä niin paljon, että pullo löytyy postauksista vähän tiuhempaan tahtiin. Enemmän tuotteesta pääset lukemaan tästä. […]
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/2016/04/tyhj
[…] talteen niin nappasin tuotteen uusiksi mukaan tähän postaussarjaan. Viimeeksi hehkutin tuotetta lokakuun loppuneissa. Vaatimattomasti sanoisin, että PARAS KULMAKYNÄ […]
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/2016/05/tyhj