Tyhjiksi käyneet purnukat 11/15

Ihan ensimmäisenä pahoittelen kuvien huonoa laatua. Otin ne viime viikolla muka siihen päivän valoisampaan aikaan, mutta eipä sitä valoa meidän kotona riittänyt silti kunnollisiin kuviin. Koska tässä postauksessa on purkkia tärkeämpää tuotteiden nimet + arviot niin päätin tämän postauksen nyt tehdä, vaikka kuvien huonous ärsyttääkin.

Onneksi ollaan kovalla vauhdilla menossa kohti valoisampia päiviä ja jo nyt huomaa selvästi, että päivä on pidentynyt. Kunhan ilmatkin vähän lämpenee niin voin taas siirtyä kuvailemaan parvekkeelle - sitä odotellessa.

Marraskuussa ei loppunut tuotteita ihan hirveästi, mutta lemppareita mahtui silti mukaan näihinkin loppuneisiin.

  
Estelle & Thild, Biocleanse* kasvovesi oli täyden kympin tuote. En ollut koskaan ennen testannut kasvovettä, joka on luonnonkosmetiikkaa. Kasvovesi sopi kasvoilleni täydellisesti ja se puhdisti todella tehokkaasti. Olen ihastunut moneen muuhunkin Estelle & Thildin tuotteeseen. Lämmin suositus lähtee siis tämän lisäksi myös silmänympärysvoiteesta, yövoiteesta ja vartaloöljystä.

Victoria's Secret, Sheer Love Body Mist on yksi tuoksulemppareistani. Se ei ole niin makea, mitä monet muut Victoria's Secretin tuoksut ovat. Meinasin ostaa tätä laivalta lisää, mutta sitten päädyinkin yhteen toiseen VS tuoksuun, jossa oli supersöpö pullo. Mutta varmasti hankin tätäkin taas lisää.


Goldwell, Soft Color 10V on vilahdellut näissä kuukauden loppuneissa ennenkin ja vakituisessa käytössä tämä tuote on itselläni edelleen. Jos haluat ylläpitää hiustesi harmaata tai kylmänvaaleaa sävyä niin tämä tuote on oiva apuri siinä urakassa. Itse käytän tätä lähes aina kuivaan tukkaan, annan vaikuttaa tovin jos toisenkin ja sitten pesen tukan shampoolla + hoitoaineella.

Wella Eimi, Dry Me kuivashampoo* on todella toimiva tuote. Hehkuttelin sen hyvyyttä jo heinäkuussakin loppuneiden tuotteiden postauksessa. Enkä ole mielipidettäni vielä muuttanut tästä tuotteesta.


Bio Sculpture, Cuticle Cream kynsinauhavoide kuuluu liikkeessäni käytössä olevaan kynsisarjaan. En oikein tykkää kynsinauhaöljyistä, mutta tämä Bio Sculpturen kynsinauhavoide on ihan lempparini. Se imeytyy nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti. Olen käyttänyt sitä lähes seitsemän vuoden ajan.

Oxygenol White, hammastahna* oli ihanan raikas tuttavuus. En osaa näin pienen pakkauksen käytön jälkeen arvioida hammastahnan valkaisevaa tehoa, mutta todella freesi tunne jäi suuhun tällä pesemisen jälkeen. Kun hammastahnaa täytyy taas ostaa, niin veikkaan valitsevani tätä.


Evonia, Hiusten Tehoravinne* kapselit on sellainen tuote, josta mun täytyy puhua ihan omassa postauksessa. Tässä kohtaa totean vaan, että lämpimät suositteluni.

Sephora, Lemon Verbena Hand Wash tuoksui niin täydelliselle. Sitä käyttäessä tuli aina mieleen kesä ja loma, koska olen ostanut tuon Hanian Sephorasta. Jos käyt Sephorassa ja käsisaippua on kotoa lopussa niin tätä kannattaa testata.

*saatu blogin kautta
Sattuiko joku näistä tuotteista herättämään kiinnostusta teissä?
Leppoisaa iltaa ja mukavaa pian alkavaa uutta viikkoa kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät