Tyhjiksi käyneet purnukat 12/15

Hypätäämpä hetkeksi viime vuoteen ja tsekataan, että mitä kosmetiikkaa tuli kulutettua loppuun joulukuun aikana.

Joukosta löytyy tuote, jonka käyttö saa minut jokaisena aamuna näyttämään ihmiseltä, vaikka silmänaluset olisivat kuinka tummat tahansa. Kannattaa siis tsekata postaus loppuun asti, sillä en usko olevani ainut, joka kaipaa valoa silmien alle aamuisin.


Herbina Gloss, raikastava kuivashampoo* on edullinen, mutta siltä todella toimiva kuivashampoo. Herbinalta löytyy myös tuuheuttava kuivashampoo ja se on ehdottomasti vielä enemmän mieleeni kuin tämä raikastava. Mahdoinkohan juuri sitä ostaakin nyt kaupasta lisää, jotain vihreää pakkauksessa ainakin taisi olla.

Keune, Society Hairspray onkin jo tuttu tuote näissä mun loppuneet postauksissa. Se on vaan niin käsittämättömän toimiva hiuslakka, että jos et ole sitä vielä testannut niin laitapa tämä tuote ostoslistallesi.


YOTUEL Snowmint, Whitening Toothpaste* on mielestäni sellainen valkaiseva hammastahna joka toimii. Tahna on raikkaan makuinen ja jättää hampaat puhtaan tuntuisiksi. Ainut miinus on se, että tämä tahna ei vaahtoa ja siihen tottuminen kesti jonkun aikaa. Olen kuitenkin vakaasti sitä mieltä, että tämä pitää hampaani valkoisina, vaikka juon viitisen kuppia teetä päivässä, niin oli vaan totuttava siihen vaahdon puuttumiseen. Uusi YOTUEL tahna on jo käytössä.

Bio-Oil* on sellainen tuote, joka ei pakkauksensa takia päätyisi koskaan ostoskoriini. Mutta kun kesällä sain tätä ihmeöljyä testattavaksi, niin olin vakuuttunut sen toimivuudesta yhden käyttökerran jälkeen. Täydellinen tuote pakkasen kuivattamalle iholle ja tätä voi käyttää vartalolle sekä kasvoille. Varmasti hankin tätä jossain kohtaa lisää.


Victoria's Secret PINK, Fresh & Clean Body Mist on yksi lemppareitani. Olen kuluttanut sitä viiden vuoden aikana useammankin pullon loppuun. Pullo on nykyään erilainen, mutta tuon niminen body mist löytyy VS PINK -sarjan valikoimista edelleen.

Elizabeth Arden, Eight Hour Cream on oikea klassikko tuote, joka todellakin on kaikkien saamiensa kehujen arvoinen. Rohtuneimmatkin huulet paranevat tällä tuotteella. Itse käytän tätä joka ilta huuliin ja nenänpieliin. Aluksi vierastin eight hour creamin tuoksua, tai pitäisikö sanoa hajua, sillä voide tuoksuu mielestäni märälle lampaalle. Nykyään en edes huomaa sen tuoksuvan millekään.

Max Factor, Colour Corrector Stick on tuote, jota ilman en enää selviäisi aamuista.♥ Tämä tuote häivyttää tummimmatkin silmänaluset ja kestää hyvin paikallaan aamusta iltaan. Hintaa tällä on n.15€ ja itselläni kesti tämä jokapäiväisessä käytössä lähes päivälleen vuoden. Suosittelen lämpimästi testaamaan.

*saatu blogin kautta
Löytyikö näistä tuotteista jotain sellaista tuotetta, jota ehdottomasti haluaisit päästä testaamaan?
Kuvat on muuten otettu sillä mun uudella 16mm laajakulmobjektiivilla, huomaatteko jotain eroa kuvissa?
Leppoisaa torstaita, kohtahan se onkin taas viikonloppu! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Tuo tummien silmänalusten peiteaine kuulostaa ihan huipulta, sitä siis haluan ehdottomasti vielä kokeilla! Nykyinen peittari tuntuu vetelevän aika viimeisiään, joten pian varmaan pääsenkin kauppaan asti hypistelemään 😉
pinjakk.blogspot.com
Reetta Ekström,
No sitten kun vanha loppuu niin on hyvä syy testata jotain uutta! 😊

Mukavaa sunnuntaita! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/