Tyttöjen ilta & MMM:n fiilistelyä viikon takaa

Viikko sitten hurautin töiden jälkeen ystäväni luokse Turkuun. Siellä odotti hänen leipomaa foccacia leipää ja pääruoaksi oli tacosalaattia.
Vein mennessäni Fazerin sinistä ja sitä nautimme iltapalaksi glögin kanssa.
Suunnittelimme tulevaa Tukholman matkaa ja katselimme kaikkia hömppäohjelmia.
Täydellinen tyttöjenilta! Oli ihanaa kun ei tarvinnut enää illalla lähteä ajamaan kun oli niin pimeää ja sateista.

Yhteistyömallistot tuovat huippumerkit kaikkien saataville, mutta kyllä ne yhdistävät muullakin tapaa. En olisi tässä syksyllä tätä reissua ehkäpä tullut tehneeksikään ellei mallisto olisi tullut Turun H&M:lle.
Aamulla meikkasimme yhdessä ja valitsin tärkeimmäksi asusteeksi punaisen huulipunan.
Saatoin ystäväni töihin, jotta osaisin päivällä palauttaa avaimet (ei kyllä ihan nappiin suunnistaminen siltikään mennyt) ja olin puoli yhdeksän aikaan keskustassa.
Olin todella hämmästnyt kun mallistoa oli lisäkseni katselemassa vain muutama ihminen. Työntekijöitä ja vartioita oli paikalla sitäkin enemmän.

Täytyy myöntää, että olin mallistoon kokonaisuudessaan vähän pettynyt. Monia juttuja jotka olisin livenä halunnut nähdä ei ollut Turussa ollenkaan. Ja ne mitä oli niin vähän turhan erikoisia omaan makuuni. Tämä mallisto myös oli ehdottomasti yksi kalleimmista.
Olin kuitenkin onnellinen, koska himoitsemani Candy Clutch löytyi Turusta. Kassalla se pakattiin, mihinkäs muuhunkaan, kuin valkoiseen paperikassiin Maison Martin Margielan tyyliin sopivasti.
Mukaan tuli myös näyte MMM:n hajuvedestä.

Olen aina ollut aika huono käyttämään pienempiä laukkuja, koska niihin ei mahdu sitä kaikkea mitä haluan mukanani kantaa. En myöskään tunne oloani kotoisaksi jos kannan jotain minilaukkua kun itse olen niin pitkä. Tämä vei sydämeni varmaan juuri siksi, että on juhlavammaksi laukuksi iso. Nyt ei tarvitse pohtia, että mahtuuko mukaan huulipuna vai jo vuosien ajan luottotuotteenani toiminut Elisabeth Ardenin 8 hour cream. Voin valita molemmat.

Kävittekö itse katselemassa mallistoa, tarttuiko jotain mukaan?

Tykkää-merkinnät

Kommentit