Unelias torstai

Saavuttiin aamulla Turun satamaan todella väsyneinä - aamulaiva niin vie kaiken energian. En muista koska olisin ollut niin väsynyt, sitten joulukuun, jolloin myös tulin Tukholmasta aamulaivalla.
Onneksi olimme tulleet Turkuun autolla niin pääsimme sujuvasti kohti kotia ilman turhia odotteluja.
Kotiin päästyämme menimme aamupäivä päikkäreille ja nukuimme melkein viisi tuntia.


Ei pari päivää Tukholmassa ihan noin rankkoja olleet, mutta joskus sitä vaan tarvitsee unta. Reissu oli onnistunut ja palaan siihen paremmin kun saan kuvat siirrettyä koneelle.
Instagram-seuraajat ovatkin jo joitain kuvia reissusta nähneet. Minut löytää instagramista nimimerkillä reetta_e.


Olisihan kahden jälkeen ollut koko päivä aikaa laittaa kuvia koneelle, mutta aurinko huuteli minua aamiaiselle parvekkeelle. Mikä siinä on, että ulkona aika kuluu paljon nopeammin kuin sisällä?
Vaikka istuin ulkona kolme tuntia, en saanut oikein mitään aikaiseksi - paitsi joo, uusimman LivBoxin sisällön kuvattua. Postausta siis siitäkin luvassa.
Tämän jälkeen lähdin melkein kolmen tunnin kävelylle ja sen jälkeen katsoin rästissä olevat kaksi jaksoa Carrien päiväkirjoja - olen niin koukussa siihen sarjaan. Olkoon kuinka teinisarja tahansa, mutta itselleni se on sellainen hyvänmielen sarja, jota on ihana katsoa. <3  Ellen nyt ihan väärin muista on sarja Gossip Girlin tekijöiltä ja se on kuitenkin yksi ehdoton lempparisarjani.


Nyt suuntaan unille ja huomenna, tai siis tänään, suuntaamme kohti Helsinkiä ja Linnanmäkeä. Lintsireissusta on tullut jokavuotinen perinne ja nytkin odotan jo ihan innoissani, että pääsen päiväksi sinne Lintsin hilpeään tunnelmaan.


On niin tylsää kun ei ole mitään oikeita tämän hetken kuvia koneella, mutta en vaan voi julkaista pelkkää tekstiä. Eli postauksessa olevat kuvat on vanhoja, mutta jotenkin aiheeseen liittyviä.


Mukavaa viikonloppua kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit