Uusi työpaikka

Melkein pääsin kertomaan teille kahdesta uudesta työpaikasta, mutta eilen kuulin harmikseni etten tullut valituksi, niin hehkutetaan sitten senkin paikan edestä tätä toteutunutta uutta työpaikkaani. En niin hirveästi ole työtäni nostanut esiin blogissani, joten pieni selvennys olisi paikallaan. Olen siis yrittäjä ja työskennellyt omassa liikkeessäni, Cecilissä, lähes kuuden vuoden ajan. Liikkeeni sijaitsee Salossa ja teen siellä Bio Sculpturen kynsiä sekä JB Lashesin ripsipidennyksiä.
  Vajaan parin vuoden ajan olen käynyt tekemässä ripsiä myös Helsingissä. Bio Sculpture -hoitolan tiloissa vierailin pari kertaa kuussa. Se on tuonut kivaa ja kaivattua vaihtelua normiin työarkeen. Kun minulta kysyttiin, että haluaisinko alkaa käymään tekemässä ripsiä Helsingissä säännöllisemmin, ei ollut vaikea vastata kyllä. Uudeksi työpaikaksi kutsunkin tätä siksi, että liike muutti Lönnrotinkadulle ja nimeksi vaihtui Bio Sculpture Helsinki. Myös työpäivien määrä tuplaantui, sillä käyn nyt tekemässä ripsiä kerran viikossa ja pääsääntöisesti aina torstaisin ja perjantaisin.
Olenkin todella innoissani tästä mahdollisuudesta työskennellä osana loistavaa tiimiä. Salossa pyöritän liikettäni yksin niin on mukavaa kun Helsingissä on sitten työkavereitakin.

Mutta oli mulla vähän muutakin infoa teille jaettavaksi kuin ilmoitus uudesta työpaikasta. Bio Sculpture Helsinki avasi ovensa eilen ja avajaisviikon kunniaksi on liikkeessä niin ohjelmaa kuin tarjouksiakin. Otinkin ohjelmasta + tarjouksista teille kuvat, sillä liikkeessä todellakin kannattaa poiketa tämän viikon aikana. Bio Sculpturen kynsilakoista, jotka muuten ovat ihan lemppareitani, saa tämän viikon aikana -20% alennusta. Saman alennuksen saa myös Glo Mineralsin laadukkaista meikeistä ja jos et ole tätä sarjaa aiemmin testannut niin suosittelen tekemään sen nyt, et varmasti tulee pettymään. Omia lemppareitani tältä sarjalta ovat Lip Plumper, Perfecting Powder ja luomivärikynät. 
Avajaisviikolla on myös mahdollista ostaa lahjakorttina pari huippua tarjousta, joista toinen koskee juuri niitä tekemiäni ripsiä.
Jalkahoito + varpaan kynsien geelaus 79€ (norm. 115€)
Ripsien ensilaitto 75€ (norm.99€)
Lahjakortit ovat myynnissä vain 1.-5.6.2015, mutta käytettävissä 31.8.2015 asti. Eli jos kaipailet ripsiä kesäksi niin nyt on hyvä hetki toimia. Ripsiaikoja voi varata suoraan minulta numerosta 044 277 9646 tai liikkeen numerosta 044 0100 726 ja kyselyitä voi toki laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen reetta.ekst@gmail.com.
Bio Sculpture Helsinki / Lönnrotinkatu 30, 00180 Helsinki / 044 0100 726


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät