Uusimmat syyshankinnat

Köpiksen jälkeen yritin pitää ostolakkoa Stockan hulluihin päiviin asti. Suhteellisen hyvin tässä onnistuinkin, kunnes näin Riikan lisäämän kuvan instagramissa. Siinä se roikkui, täydellinen printti t-paita ja se huusi nimeäni, täysillä.
En muista koska olisin ostanut Seppälästä vaatteita tai muutenkaan mitään, mutta sieltä tämä ihanuus oli hankittu.
Paidalla oli hintaa vain 8€, joten järkeilin tyttöjen kanssa: ettei sitä voi edes laskea lakon rikkomiseksi.No sitten tuli se vesivahinko ja suurensuuri helpotus kun se oli ohi. Suuntasin ystäväni kanssa Skanssiin edellis lauantaina. Tarkoituksena oli mennä Biancoon sopimaan kemuista ja kuluttamaan loput kesällä saadusta lahjakortista.
Ja kun sitten kierreltiin muissakin kaupoissa bongasin pari niin ihanaa syksyn must have juttua, että enää en voinut katsoa läpi sormien sen suhteen, että lakko olisi täydellisesti pitänyt. Haluan kuitenkin mainita, että näiden hankintojen jälkeen olen pysynyt poissa vaaterekeiltä. Jos se edes vähän pelastaisi tilannetta.


Bik Bokista tarttui mukaan ihanan paksut, vähän nahkahousuilta näyttävät, leggarit. Paranisipa varvas pian kunnolla niin pääsisin käyttämään noita housuja nilkkureiden ja uusien kenkien kanssa. Nyt en ole uskaltanut käyttää mitään muita kuin Biancon biker bootseja. Ne ovat niin hyvät jalassa, etteivät paina mistään. Mutta kaihoisasti katselen korollisten nilkkurieni perään.


Kuvissa näkyvä pörröneule tulikin esiteltyä jo paremmin edellisen postauksen asukuvissa. Se on kyllä älyttömän lämmin. Mieluusti ottaisin kaappiini saman neuleen myös mustana.
Mitä tykkäätte näistä hankinnoista? 

Ja hei, muistakaahan käydä osallistumassa käynnissä olevaan arvontaan. Siihen pääsette kätevästi tästä.  


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenna,
Ihan täydelliset noi Biancon bootsit <3
www.blogger.com/profile/130219116648997246
Diina-Maria,
Mä rakastuin siihen sun pörröpaitaan niin kovin, et kävin metsästää eilen sellasta takkia. H&M:ältä löytyi ihan perfect, mutta oli yks koko jäljellä ja nettikaupasta loppuunmyyty.. mun tuuria 😊
www.blogger.com/profile/019433307979379805
Reetta Ekström,
Kiitos! <3 Odotan jo kovasti että pääsisin niitä käyttämään.
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
No voi harmi mikä tuuri. 😟 Näin noita samantyylisiä paljon myös Cubuksessa, ootko sieltä käynyt tsekkaamassa? 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159