Valkoisemmat hampaat YOTUELilla + arvonta

Jes, viimein on munkin luukun vuoro tässä ihanassa Bellablogien joulukalenterissa. Rakastan antaa jouluna lahjoja ja siitä syystä olenkin tästä luukustani todella innoissani - se meinaan pitää sisällään arvonnan, jossa palkintoja on enemmän kuin yksi.

Tarkastellaanpa tätä 16.12 luukkua tarkemmin:

Luukustani paljastuu YOTUELin valkaisevat hammastahnat, joiden valkaiseva teho on ihan omaa luokkaansa. Olen ollut koukussa valkaiseviin hammastahnoihin jo pienen iäisyyden. Muistan kuinka yläasteella ostin ja käytin sellaista salaa, koska vanhempieni mielestä valkaisevat hammastahnat olivat ehkä vaarallisin juttu ikinä. Olisinpa silloin osannut heittää esiin kortin nimeltä YOTUEL, niin eipä olisi tarvinnut pestä hampaita salaa.Anyway, olen testannut lähes kaikki markkinoilla olevat valkaisevat hammastahnat ja uskon, että ahkeran harjaamisen tulos näkyy. Minulta meinaan aika usein kysytään, että missä olen käynyt valkaisemassa hampaani. En ole koskaan testannut hampaiden valkaisua vaan vastaus löytyy vessan kaapista. Tänä vuonna olen  käyttänyt aika ahkerasti näitä YOTUELin hammastahnoja ja siksi voinkin käsi sydämellä sanoa, että ne toimii ihan oikeasti.

YOTUELin valkaisevia hammastahnoja voi käyttää hyvillä mielin ihan jatkuvasti, koska ne eivät hankaa hampaiden kiillettä. Hammastahnat on kehitetty hammaslääkärien kanssa ja monilta hammaslääkäriasemilta niitä voikin ostaa. YOTUELia myyvät myös apteekit, Stockmann ja Sokokset. Matka kohti valkoisempia hampaita käy kätevästi myös netin kautta.Monet valkaisevista hammastahnoista vain luovat illuusion valkoisemmasta hammasrivistiöstä, mutta YOTUELin All-In-One-hammastahnat valkaisevat hampaita karbamidiperoksidin avulla ja nämä tahnat poistavat hampaiden ulkoiset värjäymät ihan oikeasti. Jos ongelmana on värjääntyneet paikat niin silloin kannattaa valita YOTUELin Classic- tai Pharma- hammastahna, sillä ne poistavat papaiinientsyymin avulla värjäymät myös paikoista ja pinnoitteista.

Paljon hyvää tietoa hampaiden valkaisusta ja näistä YOTUELin tuotteista löytyy heidän Facebook-sivuiltaan.
Onko nämä YOTUELin valkaisevat hammastahnat teille ennestään tuttuja? Kiinnostaisiko päästä niitä testailemaan?
Nyt olisi perätä kolmella teistä mahdollisuus voittaa itselleen YOTUELin tuotepakettipalkinnot. Yhden palkinnon arvo on n.50€, että aika kiva setti on siis kyseessä. Ja tähän arvontaan osallistuminen on muuten maailman simppeleintä: kommentoi tätä postausta jotenkin tämän päivän (16.12) aikana ja olet mukana YOTUEL-tuotepakkauksen arvonnassa.
Tsemppiä kaikille tähän häikäisevän hymyn takaavaan arvontaan ja ihanaa keskiviikkoa! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hansku Koo
,
Vau! Mukana! 😊
hilkka s.
,
Kyllä kiinnostaa! 😊
Jenny
,
Hammashoitoalan tulevana työntekijänä olen hiukan skeptinen tällaisia kohtaan, joten mielenkiinnlsta kokeilisin ja katsoisin, toimiiko valkaisu!
Sanni
,
Smile, you´re on candid camera 😊

Mukana arvonnassa.
Emma
,
En ole ikinä kokeillut. Aina ajatellu pärjääväni pelkillä taviskaupan valkaisevilla tahnoilla ja ehkä sekin vaikuttanu että onhan nuo kalliimpiaki mutta varmasti paljo parempia ja turvallisempia. Mukana arvonnassa! 😊
Emma
,
En ole ikinä kokeillut, kuullut kyllä pelkkää hyvää! Mukana arvonnassa! 😊
Pauliina
,
Kyllä olen testannut..harmiksi se usein jää siihen yhteen putkiloon..
Olisi kyllä tarpeellinen paketti minun kalustolle..
Nita,
Oon niin mukana!
lihavapupu.blogspot.com
Mikaela
,
Mukana ollaan! 😊
Salla
,
No nyt oli postaus ku toiveesta! Oon nimittäin tässä viikon googlaillut valkaisuhommia. Maksaa vaan aika penteleesti. En oo tätä tahnaa koskaan kokeillut, joten testiin menee, kävi kisassa koska vaan 😊 ja tarvetta tosiaan on, sen verran tulee kahvilla ja punkulla huuhdottua purukalustoa 😃 ai kauhee... Pitää vaihtaa vissyyn ja valkkariin 😉