Vappuni - day 1&2 and ootd

Olen ihan tiistaissa, koska viikon katkaissut Vappu sai rytmini sekaisin, kuten varmasti monella muullakin. Vappu oli niin onnistunut, että vähän voi päivistä sekaisin sen takia ollakin. <3

Keskiviikkona olin vielä ihan normisti töissä. Kivan vappufiiliksen päivään toi treffit ystävän kanssa.
Voiko päivää paremmin aloittaa kuin lasillisella kotitekoista simaa, joka on vielä supersöpösti tuunattu!
Myös vuohenjuustofoccacia oli enemmän kuin herkullista. Salossa sijaitseva Kahvila Toinen Keksi on kyllä niin suosikkini aina vaan. Suosittelen poikkeamista siellä ihan kaikille. :)
Töiden jälkeen kävin kaupassa hakemassa vappujuttuja ja sitten vaatteet vaihtoon ja sen jälkeen suuntasimme Tomin kanssa viettämään vappua meikäläisille.
Mullahan muuten olisi ylioppilaslakkikin, mutta en tiedä yhtään, että missä se on. :D
Täytyy kyllä myöntää, että viihdyn lippiksessäni paljon paremmin.

Porukoilla odotti lasi kuohuvaa ja ihanaa ruokaa.
Hektisen alkuviikon jälkeen oli niin hyvä fiilis kun sai vain olla ja nauttia ilman minkäänlaista kiirettä. <3

 Vinkki: äiti oli ostanut vapuksi macaronseja Lidlistä ja voin lämpimästi suositella. Edukas hinta ja erittäin mehevä koostumus. Kannattaa testata! :)
Vappuaatto valkeni sateisena. Meillä on ollut jo monta vuotta Tomin kanssa tapana käydä vappuaattona torilla nauttimassa simaa ja Kahvila Kurilan jo legendaksi muodostuneet munkit, jotka paistetaan paikan päällä.
Päätimme mennä säästä huolimatta ja kyllä vaan sima ja munkki maistui niin hyvälle teltan suojissa.Päivän aikana nautittiin vielä kotonakin vappuruokia ja vaan hengattiin ilman kiirettä. Nukuin päikkäritkin sateen ropistessa terassiin. Sitä paljon instagramissa näkynyttä lunta ei onneksi tullut täällä.
Oli kyllä onnistunut vappu ja perjantaina suuntasin hyvillä mielin töihin. :)


Sitten vielä muutama kuva keskiviikon asustani. Halusin pukea päälleni värejä, koska mielestäni vappu serpentiinein ja kiiltävin foliopalloin on värien juhlaa.

Viime keväänä hankkimani Hennesin maksimekko on ihan lempparini edelleen. Tuohon viidakkomeininkiin siinä rakastuin ensimmäisenä, mutta mekon malli on myös ihana.
Viime elokuussa Lontoosta tilaamani rento farkkutakki pääsin nyt ensimmäisen kerran käyttöön ja se oli niin täydellinen. Tulen varmasti käyttämään sitä paljon. <3
Sitten vielä lippis päähän ja oranssia huuliin niin asu oli valmis ja vappufiilis kohdillaan. 
Lippis, MonkiHuulipuna, MAC Farkkutakki, Forever 21Mekko, H&MKengät, Vagabond 
Mitäs tykkäätte mun vappu lookista? Millaisissa tunnelmissa vietitte oman vappunne? :)
Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Julia,
Ihanalta kuulostaa sun vappu! 😊 ja namm mitä herkkuruokia, tuli nälkä näin heti aamusta jo kun luki tätä.... 😃 Ihanan pirteä toi lippis, korostaa sun kasvonpiirteitä upeesti <3 vaikkakin koko asu on taas ihan täydellinen!
www.blogger.com/profile/066439681824732062
Reetta Ekström,
Oli kyllä niin mukava vappu, hyvin voisi tänään nuo samat ruoat syödä uusiksi. 😃
Kiitos kovasti Julia - oon vähän jäänyt lippiksiin koukkuun!! <3 😃
www.blogger.com/profile/174198754531559159