Vastauksia blogihaasteen kysymyksiin

Olen jotenkin säälittävän huono näissä blogihaasteiden toteuttamisessa. Aina otan haasteen innoissani vastaan, mutta sitten jotenkin vaan unohdan sen ja kun muistan haasteen myöhemmin on siitä jo niin hävettävän paljon aikaa, etten kehtaa enää postausta edes tehdä. Nyt kuitenkin päätin onnistua tämän blogihaasteen toteuttamisessa, jonka reilu viikko sitten sain ihanalta Violalta. Näin nopealla aikataululla toteutettu blogihaaste on lähes historiallista. Sisällöllä tuskin on minkäänlaista historiallista arvoa. :D
1. Mikä on tärkein päivärutiinisi?
Päiväni ei käynnisty ilman kupillista teetä tai lattea. 
2. Paras kirja jonka olet lukenut? Miksi? 
Luin joskus kirjoja todella paljon ja lemppareita on monia. Kirjan kolahtamiseen vaikuttaa paljon myös se, että millainen fiilis minulla sattuu olemaan kun alan uutta kirjaa lukemaan. P.S. Rakastan sinua on yksi ikuisista lemppareistani.
3. Mihin olet aina halunnut matkustaa? Oletko toteuttanut haaveesi?
Miami Beach oli yksi haavekohteistani New Yorkin lisäksi ja molemmissa olen kerran käynyt. Nyt haaveilenkin, että pääsisin näihin ihaniin paikkoihin vielä uudelleenkin. 
4. Haluaisitko asua ulkomailla? Missä? 
Haluaisin ehdottomasti asua joskus ulkomailla. Mitään yhtä selkeää paikkaa en kuitenkaan osaa nimetä.

5. Jos saisit täyttää vaatekaapin vain yhdellä merkillä, mikä se olisi?
Tää on ihan jäätävä kysymys! Mutta yksi varteenotettava vaihtoehto voisi olla & Other Stories, koska sieltä löytyy niin mahtavia juttuja niin vaatteiden kuin asusteidenkin suhteen.
6. Lempikukkasi?
Leikko Hortensia upotettuna korkeaan maljakkoon on jotain niin kaunista. 
7. Tärkein periaatteesi äitinä?
En ole äiti, niin saan skipata tämän vaikean kysymyksen. 
8. Oma juttusi, josta et luovu?
Rakkauteni muotiin on asia, josta en aio luopua koskaan. Toki tätä listaa voisi jatkaa lukuisilla itselle tärkeillä jutuilla, mutta valitsin tuon muodin, koska ilman sitä, ei olisi tätä blogiakaan. 
 9. Hetki, joka on jäänyt mieleesi? Miksi?
Tähänkin voisi vastata vaikka kuinka monta juttua, mutta valitsen vastaukseksi yritykseni 5-vuotissynttärit viime syksyltä. Tuntui aika uskomattomalta tajuta, että olen saanut pidettyä liikkeen yksin pystyssä viiden vuoden ajan ja kuinka monet saapuivat onnittelemaan tätä saavutusta Cecilin synttäreille.♥
10. Oletko kenkä- vai laukkuihminen?
Olen ehdottomasti molempia, mutta suurin heikkouteni on jokin ihan muu.
11. Lempipuuhasi kesällä? Aikuisten/lasten kesken?
Kiireetön oleilu auringossa. Alkoholittomien mojitojen nauttiminen terassilla ystävien kanssa ja ruskettuminen, se on kesässä niin parasta. 
Haastan omalta osaltani näihin kysymyksiin vastailemaan Emilian, Nooran, Anna-Marian ja Camillan.♥
Ihanaa uutta viikkoa kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät