Victoria's Secret viimein Suomeen

Olen odottanut tätä uutista pitkään ja hartaasti. Tänään siitä viimein tiedotettiin ja kyllä, viimein saamme oman Victoria's Secretin myymälään Suomeen. Pikku miinus tässä toki on se, että ensimmäinen myymälä avataan Helsinki-Vantaan lentokentälle. Mutta olisin kieltämättä ollut aika ihmeissäni jos se ensimmäinen myymälä olisi tullut lentokentän sijaan vaikkapa Helsingin keskustaan. Tukholmasta toki löytyy jo myymälä ihan katukuvastakin, eli ei se ihan mahdoton ajatus ole, että sellainen jossain kohtaa meillekin tulisi.
Olinkin tästä uutisesta niin innoissani, että kun sain kilometrin mittaisen työpäiväni urakoitua keräsin ensimmäisenä silmiini osuneet Victoria's Secretin jutut käsiini ja kannoin ne parvekkeelle kuvien ottoa varten. Olen oikeasti varmaan jonkinasteinen VS friikki, mutta brändi on vaan niin viimeiseen asti hiottu etten voi kuin ihailla sitä. Suloiset pakkaukset ja niiden sisältö piristävät jokaista päivääni. Käytän päivittäin Victoria's Secretin body mistejä ja alushousuja. Niistä kahdesta en luovu tai sitten päiväni ei vaan ole entisensä.

Tarkkaa päivämäärää liikkeen avautumisesta ei ole vielä ilmoitettu, mutta elokuun loppuun mennessä sen on tapahduttava. Finavia meinaan kertoi Victoria's Secretin Beauty & Accessories -myymälän avautuvan lentokentälle kesällä 2015. Toivon todella että se aukeaa viimeistään elokuun puolessa välissä, koska silloin alkaa oma kesälomani ja tie sille lomalle vie lentokentän kautta.
Tämän Suomen ensimmäisen Victoria's Secret liikkeen valikoimiin tulee kuulumaan laaja valikoima kosmetiikkaa ja tuoksuja. Sen lisäksi liikkeestä löytyy myös suloisia kosmetiikkalaukkuja, käsilaukkuja ja jos yhtään muihin lentokentän liikkeisiin on vertaamista niin uskoisin myös lentolaukkuja olevan valikoimissa. Huivit, aurinkolasit ja alusvaatteet tulee myös löytymään tämän liikkeen valikoimista. Olen himoinnut itselleni ihan älyttömän kauan sellaista VS:n lentolaukkua, mutta en ikinä ole raaskinut sellaista hankkia. Sattuuko jollain olemaan sellaista? Kiinnostaisi tietää, että onko se kuinka kestävää matskua?
Mutta nyt ruokaa ja hetkinen relaamista ennen unille menoa. Rentoa iltaa muillekin! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Daphne
,
jee! 😊
Mä kanssa oon aina lentokentillä ihaillut niitä matkalaukkuja.
maria
,
Eeiipä oo Suomen eka myymälä, Suomen ensimmäinen virallinen Victoria's Secret-myymälä avattiin reilu vuosi sitten Viking Gracelle ! 😊
Reetta Ekström,
Hankitaanko sellainen puoliksi? 😃
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Kyllä tämä lasketaan ensimmäiseksi Suomen myymäläksi. Gracen myymälä on kelluva versio ja tämä uusi myymälä tulee virallisesti Suomeen, eikä liiku mihinkään.

Niin ja se Gracen myymälä avattiin muistaakseni viime syksynä, edes vuotta se ei vielä ole ollut auki. 😊 Kävin siellä joulukuun alussa ja silloin se oli ihan hetken vasta ollut auki.
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/